ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Μιλάνο: H μόδα του δρόμου στα καλύτερά της

Τα μεγάλα ονόματα του στυλ προσγειώθηκαν στην μητρόπολη της μόδας και πλέον έχουμε ένα μεγάλο λόγο να παρακολουθούμε καθημερινά τους δρόμους στο Μιλάνο. Από διάσημες editors, όπως η Carine Roitfeld και η Giovanna Battaglia, μέχρι τις πιο γνωστές bloggers του πλανήτη, όπως η Chiara Ferragni και η Susie Law, η εβδομάδα μόδας συγκέντρωσε την ελίτ του front row.

Τα street looks το Μιλάνο είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Κομψοί συνδυασμοί με τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια που βλέπουμε στις πασαρέλες συναντούν την αισθητική των fashionistas, και εκείνες αποδεικνύουν με τη σειρά τους το έμφυτο γούστο τους. 

Οι φωτογράφοι του δρόμου πήραν τις θέσεις τους έξω από τα μεγάλα σόου και απαθανάτισαν τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που περνούσαν από μπροστά τους.

Μπορεί στο Μιλάνο να μην έχουμε να κάνουμε με την χιπστεριά της Νέας Υόρκης ή την εξτραβαγκάνζα του Λονδίνου, όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πολυτέλεια και κάποιες φορές τον ''σνομπισμό'' που κρύβει η ιταλική μόδας. Κι αυτό είναι ότι καλύτερο από την στιγμή που η πόλη μετατρέπεται σε μια τεράστια πασαρέλα με ό,τι πιο ''σύγχρονο'' έχει να επιδείξει η επώνυμη μόδα. 

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση