ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Ιris Apfel: 95 χρόνια μόδας στο Bon Marché

Σταύρη Φράγκου

H Iris Apfel ως εμβληματική φιγούρα μόδας, δημιουργικό και άτομο που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα συνέθεσε 10 διαφορετικά παριζιάνικα στυλ, τα οποία παρουσιάζει στο πολυτελές κατάστημα «Bon Marché» στο Παρίσι.

Είναι γνωστή στον κόσμο για τη διαφορετικότητά της, βρίσκεται πάντα στην αναζήτηση για ιδιαίτερα αξεσουάρ, κομμάτια με χρώμα και μοτίβα και συνεχίζει να υποστηρίζει πάντα τις over the top επιλογές της με τον καλύτερο τρόπο. Η ίδια υποστηρίζει πως "όταν δεν μοιάζεις με τους άλλους εξωτερικά, τότε δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτούς" και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος.

"Δεν την ενδιαφέρει αν αυτό θα φορέσει φέρει την υπογραφή κάποιου διάσημου σχεδιαστή ή αν η τιμή του είναι στα ύψη, αυτό που την νοιάζει περισσότερο είναι να το ερωτευτεί", δήλωσε ο σύζυγός της παλαιότερα, με την ίδια να δηλώνει «Αν δεν μπορείς να είσαι όμορφη πρέπει να μάθεις τουλάχιστον να κάνεις τον εαυτό σου ελκυστικό. Αν βασιστείς στην ομορφιά σου, δεν μπορείς να αναπτύξεις τίποτα και δεν μαθαίνεις ποτέ πώς να γίνεις ενδιαφέρουσα παρουσία».

Η 95χρονη Iris όσον αφορά την ηλικία της δήλωσε πως «τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα να φαίνεται μεγαλύτερη από την απελπισμένη ανάγκη της να φαίνεται νεότερη» με την ίδια να συνεχίζει να βλέπει αισιόδοξα τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση