ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Η συλλογή οπτικών είδων της Chrissy Teigen έχει... σοβαρό σκοπό

To μοντέλο και... βασίλισσα του Twitter Chrissy Teigen λάνσαρε τη δική της συλλογή από οπτικά είδη, σε συνεργασία με την Quay Australia. Μάλιστα, μιας και η λατρεία της για το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο είναι γνωστή, φρόντισε να συμπεριλάβει και μοντέλα με ειδικούς φάκους με φίλτρο για όσους απολαμβάνουν τα κοινωνικά δίκτυα όσο αυτή. Mιλάμε για το μπλε φως HEV που εκπέμπει από υπολογιστές, τηλεοράσεις και κινητά και αν δεν το έχεις ήδη υπόψη σου είναι καιρός να το προσέξεις. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της συλλογής αυτής. Εκτός αυτών όμως, η συλλογή περιλαμβάνει ρετρό σχέδια και φθινοπωρινά χρώματα και όλα αυτά σε τιμές που κυμαίνονται από $50 μέχρι $60. 

''Ήξερα τα στυλ που ταιριάζουν στο πρόσωπό μου, αλλά προφανώς θέλαμε μια συλογή που θα μπορούσε να φορά ο κάθε ένας με διαφορετικά σχέδια και σχήματα. Προτιμώ τα oversized γιατί δεν θέλω κάθε μέρα να φορώ μακιγιάζ. Πήραμε τα σχέδια του brand που ήδη ο κόσμος ξέρει και αγαπά και αλλάξαμε τα χρώματα για να τα αναβαθμίσουμε και να τα φέρουμε λίγο στο στυλ μου'' λέει η Teigen σε συνέντευξη της στο Harper's Bazaar. 

Επιπλέον, εξήγησε πόσο σημαντικά είναι τα γυαλιά που προστατεύουν από το μπλε φως. 

''Έχουν στυλ αλλά έχουν και σκοπό. Είμαστε όλοι εθισμένοι στις οθόνες μας. Θέλουμε ο κόσμος να ανοίξουν τα μάτια τους για να δουν πόσο καλό θα τους κάνουν αυτά τα γυαλιά. Πρόσεξα πως αφότου φορούσα τα γυαλιά είχα λιγότερους πονοκεφάλους, καλύτερο ύπνο και σταμάτησα να νιώθω στεγνά τα μάτια μου''. 


Ρετρό σχέδια και φθινοπωρινά χρώματα στη συλλογή Quay x Chrissy


Γυαλιά που θα προστετεύσουν τα μάτια σου από το φως των ηλεκτρονικών συσκευών

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο quayaustralia.com.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση