ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Η νέα συλλογή του Βurberry κάνει στροφή στην φύση

Η νέα SS 21 συλλογή του Riccardo Tisci είναι must see

Ριάνα Στυλιανού

Ο αγγλικός οίκος Burberry, το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου, παρουσίασε ζωντανά μέσα από ένα digital show, τη νέα του συλλογή Spring/Summer 2021. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Riccardo Tisci συνεργάστηκε με την Anne Imhof, για τη δημιουργία μιας ιδιαίτερης ζωντανής παράστασης.

«Ως άνθρωποι, είχαμε πάντα μια βαθιά συγγένεια με τη φύση. Έπρεπε να σεβαστούμε και να βασιστούμε στη δύναμή της για την ίδια μας την ύπαρξη, ενώ θαυμάζουμε την εξαιρετική ομορφιά της. Ειδικά πρόσφατα, όλοι θέλαμε να ξανασυνδεθούμε. Γι’ αυτήν την παράσταση, ήθελα να γιορτάσω αυτά τα συναισθήματα ενώνοντας την κοινότητά μας. σε μια δημιουργική εμπειρία που λαμβάνει χώρα μέσα στο όμορφο, φυσικό τοπίο της Βρετανίας», είπε ο ίδιος ο creative director.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry) στις

Ο στόχος για αυτή τη κολεξιόν, όπως και στις δυο προηγούμενες, ήταν να αναδείχθει η βιωσιμότητα της μόδας. Για την πραγματοποίηση αυτού του show, λήφθηκαν πολύ προσεκτικά μέτρα για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω της Burberry’s Regeneration Fun.

Η κολεξιόν αποτελείτο από απλά ready to wear κομμάτια, μέχρι glam φορέματα με μεταλλικές και λαμπερές λεπτομέρειες. Η επωνυμία καινοτομεί και συμπεριλαμβάνει εντυπωσιακά υφάσματα αλλά ταυτόχρονα κρατάει την αγγλική αυστηρότητα με έναν διακριτικό τρόπο που μας κάνει να λατρέψουμε αυτή τη κολεξιόν στο μάξιμουμ.

Μέσα από δηλώσεις, ο Riccardo είπε πως την έμπνευσή του την πήρε κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν αυτός διέμενε μαζί με την μητέρα του, στο πατρικό του σπίτι κοντά στη λίμνη Como.

Η Βρετανική ύπαιθρος στην οποία έλαβε χώρο το show μας έβαλε πλήρως στο mood και τη διάθεση του σχεδιαστή.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση