ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Η Givenchy λανσάρει συλλογή με τα 101 σκυλιά της Δαλματίας

Μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με τα αγαπημένα μας κουτάβια

Ο οίκος Givenchy πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και μας παίρνει πίσω στον χρόνο όταν η τρυφερή, παιδική ταινία της Disney, «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» έκανε το ντεπούτο της και μας καθήλωσε όλους κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία των σκυλιών της Δαλματίας η οποία περιοχή βρίσκεται στα νότια της Κροατίας. 

Μέσα λοιπόν, από τη συνεργασία του οίκου Givenchy και του The House Of Mouse, λανσάρεται μια περιορισμένης έκδοσης, συλλογή με τα αγαπημένα μας κουταβάκια των κινουμένων σχεδίων της Disney. 

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη διαδικτυακά αλλά σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Givenchy και όπως έγινε γνωστό υπάρχει μια τεράστια συλλογή από μοντέρνα κομμάτια με τα σκυλάκια της Δαλματίας, από τσάντες, και παπούτσια μέχρι και κοσμήματα. Όλα τα προϊόντα περιέχουν τις χαρακτηριστικές βούλες των γλυκών κουταβιών ενώ βρίσκονται καλά φανερές και στο λογότυπο του οίκου. 

Ο αξέχαστος Pongo και η μοναδική Perdita, οι γονείς των κουταβιών, υπάρχουν πάνω στα μπουφάν και στα φούτερς ενώ μέχρι και η Κρουέλα Ντε Βιλ κάνει την εμφάνισή της. 

O Matthew M. Williams, creative director στον οίκο Givenchy είπε πως ήταν το όνειρό του να γίνει μια τέτοια πρωτοβουλία πραγματικότητα καθώς λατρεύει τη Disney. 

Υπάρχει διαθέσιμο βίντεο κινουμένων σχεδίων ενώ αναμένουμε να δούμε και το supermodel, Kate Moss ως καρτούν στο βίντεο. 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση