ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Η Erin Wasson λανσάρει νέα σειρά κοσμημάτων

Σταύρη Φράγκου

Το μοντέλο, style icon και σχεδιάστρια Erin Wasson έχει περπατήσει σε σόου της Chanel, Chloé, Gucci, Jean Paul Gaultier, ήταν το πρόσωπο της Maybelline και έχει κοσμήσει αμέτρητες σελίδες περιοδικών σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε της κίνηση αντικατοπτρίζεται το προσωπικό και μοναδικό στυλ της που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δεύτερη συλλογή κοσμημάτων της, Wasson Fine μετά από την επιτυχία της πρώτης, Luv.

Η σειρά Wasson Fine απέχει κατά πολύ από την πρώτη bohemian συλλογή. Aυτή τη φορά η Erin εμπνεύστηκε από προσωπικά κομμάτια και εμπειρίες όπως vintage αυτοκίνητα, θαλάσσια ζωή και αρχιτεκτονική με το κάθε κόσμημα να είναι σχεδιασμένο κρύβοντας πίσω του νόημα, κάτι που το καθιστά διαχρονικό.

"Η σειρά Wasson Fine είναι κάτι σαν το παρελθόν, παρόν και μέλλον μαζί", δήλωσε η Wasson. "Όταν κοιτάζω τα κομμάτια της συλλογής, μπορώ να δω τα πράγματα που λάτρευα από το παρελθόν με μια νέα ερμηνεία. Είναι σίγουρα μια ταινία σαν remix."

Η Erin Wasson ξεκίνησε κάνοντας αλυσίδες σώματος και το styling στα σόους του Alexander Wang το 2007. Η ίδια δηλώνει ότι ο Wang ήταν καλός της φίλος και αυτός που την ώθησε να ακολουθήσει την αγάπη και το πάθος της για τα κοσμήματα και να αρχίσει τις δικές της σειρές.

Η συλλογή Wasson Fine θα περιλαμβάνει 25 κομμάτια και είναι διαθέσιμη στο WassonFine.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση