ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

H Beyoncé με Ελληνίδα σχεδιάστρια στο νέο της φιλμ

Το ρομαντικό φόρεμα ελληνικού οίκου

Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της φιλμ, ''Black is King'', στο DisneyPlus με το οποίο ουσιαστικά οπτικοποιεί το ''The Gift'', το album που συνόδευε την live action αναβίωση του ''The Lion King'' που κυκλοφόρησε πέρσι από την Disney. Μέσα από την ταινία, διάρκειας 1 ώρας και 25 λεπτών, η τραγουδίστρια παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας του ''The Lion King'', προβάλλοντας την ομορφιά, την ιστορία και την ψυχή των μαύρων ανθρώπων, καλώντας τους να ''βρουν το στέμμα τους'' όπως έλεγε η επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως συμφωνούν κοινό και κριτικοί, πρόκειται για μια άρτια παρουσιασμένη ιστορία, με τα τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από το ''The Gift'', φανταστικά τοπία και ηχηρά μηνύματα. Ωστόσο αυτά δεν είναι τα μοναδικά που έκλεψαν την παράσταση στο ''Black is King''. Για να λέμε την αλήθεια, τα μοναδικά outfits που φορά η Bey κατά τη διάρκεια του φιλμ προέρχονται κάποια από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου, και κάποια από μικρότερους, που αξίζουν προβολή. 

Ανάμεσα λοιπόν στα 15 outfits της τραγουδίστριας, είδαμε και ένα της ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, του οίκου Mary Katranzou. Το πολύχρωμο φόρεμα με βολάν και φτερά προέρχεται από τη συλλογή Φθινόπωρο 2019 της σχεδιάστριας, για την οποία άντλησε έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης - γη, αέρα, φωτιά, νερό. 

Δείτε το πιο κάτω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  black is king  |  μόδα  |  mary katrantzou  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση