ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Φιλίππα Καρσερά: Με το πιο κομψό πανωφόρι

Μας δείχνει πως θα φορέσουμε το tweed αυτή τη σεζόν.

Μαρία Καραμάνου

Η Φιλίππα Καρσερά επιλέγει να υιοθετήσει μια εκλεπτυσμένη και στυλάτη εμφάνιση για τη χειμερινή σεζόν, εκμεταλλευόμενη την ανανεωμένη τάση του tweed στην πρόσφατη εμφάνιση της. Το tweed αναδεικνύεται ως ένα κομψό ύφασμα που δίνει μια παριζιάνικη αίσθηση πολυτέλειας.

Το total black look συνδυασμένο με το άσπρο tweed jacket δημιουργεί έναν εντυπωσιακό συνδυασμό αντιθέσεων. Το tweed, γνωστό για την υφή του και το κλασικό του στυλ, προσθέτει έναν αέρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στο σύνολο. Με αυτήν την επιλογή, η Φιλίππα εκπροσωπεί έναν διαχρονικό και κομψό χειμερινό συνδυασμό.

Η ιστορία του tweed στη μόδα είναι πραγματικά συναρπαστική, και η Coco Chanel διαδραμάτισε ένα καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του ύφασματος. Η τόλμη της να εισάγει το tweed στον χώρο της μόδας και να το καθιερώσει ως σύμβολο πολυτέλειας αντικατοπτρίζει το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή της.

Η αντίθεση μεταξύ της Coco Chanel και του Christian Dior προσθέτει μια ενδιαφέρουσα διάσταση στην ιστορία της μόδας. Η Chanel κατάφερε να αναστρέψει την αρχική αντίδραση και να κάνει το tweed να ξεχωρίσει ως σύμβολο γαλλικής φινέτσας. Η επιδεξιότητα της στη σχεδίαση και η προσαρμογή της του ύφασματος στις ανάγκες της εποχής την έκαναν πρωτοπόρο στον χώρο της μόδας.

Η επιλογή της να συνδυάσει το tweed με ανδρικό oversized παντελόνι δημιουργεί ένα ενδιαφέρον και στυλάτο σύνολο, ειδικά όταν πρόκειται για chic formal look. Η αντίθεση μεταξύ του θηλυκού tweed και του oversized παντελονιού προσδίδει ένα δυναμικό χαρακτήρα στην εμφάνιση.

Το να αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε ίσια μορφή είναι μια διακριτική και φυσική επιλογή, ενώ το έντονο μακιγιάζ στα μάτια με το υπόλοιπο μακιγιάζ σε nude τόνους ακολουθεί τη γαλλική τάση του «less is more», προσθέτοντας φρεσκάδα και διακριτική κομψότητα στην εμφάνιση.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση