ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Βασίλισσα Letizia: Εμφανίστηκε σε εκδήλωση με φόρεμα που φορούσε κι άλλη καλεσμένη

Η αντίδραση της βασιλισσας είναι must know!

Δέσποινα Άσπρου

Η βασίλισσα Letizia έπαθε αυτό που φοβόμαστε να μην πάθουμε: να εμφανιστούμε σε ένα event και να αντικρύσουμε μια άλλη γυναίκα να είναι ντυμένη ακριβώς το ίδιο με εμάς! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της Ισπανίας έδωσε "το παρών" της στο Royal Board on Disability Council της Ισπανίας προκειμένου να παραδώσει τα βραβεία Reina Letizia 202 και για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε μαύρη και λευκή απόχρωση από τα Mango. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μια ζώνη και μαύρες γόβες και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Να που όμως, όταν ανέβηκε στην σκηνή η Inmaculada Vivas Teson για να παραλάβει το βραβείο της, η βασίλισσα συνειδητοποίησε πως η γυναίκα που επρόκειτο να βραβευτεί φορούσε όχι απλώς το ίδιο φόρεμα με εκείνη, αλλά μάλιστα είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τον ίδο σχεδόν τρόπο, όπως και εκείνη.

Και ενώ σίγουρα το γεγονός προκάλεσε αμηχανία, κυρίως στην Inmaculada Vivas Teson, τόσο η βασίλισσα Letizia, όσο και ο σύζυγός της, βασιλιάς Φίλιππος φαίνεται να απόλαυσαν την απρόσμενη σύμπτωση και απαθανατίστηκαν να γελούν και να αγκαλιάζονται. Για την ιστορία να πούμε πως το εν λόγω φόρεμα, κοστίζει μόλις 49.99 ευρώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση