ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Balenciaga, Gucci και Saint Laurent στο πλευρό των πληγέντων της Αυστραλίας

Τα σχέδια των οίκων μόδας στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν

Οι πυρκαγιές που έχουν καταστρέψει την Αυστραλία το τελευταίο διάστημα, απασχολούν όλο τον πλανήτη.  Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι και έχουν αφανιστεί ένα δισεκατομμύριο ζώα. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να κινητοποιήσουν όλο τον κόσμο και οι πάντες να εκφράσουν την υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του προς τη χώρα. Ανάμεσα στις κινήσεις που προήλθαν από την προσπάθεια βοήθειας, αρκετές προέρχονται από τον κόσμο της μόδας.

Ο οίκος Balenciaga θορυβημένος από τις αναφορές ότι το 30% του πληθυσμού των κοάλα έχει καεί στις πυρκαγιές αποκάλυψε τα σχέδιά του να βοηθήσει με την πώληση t-shirts και hoodies με σχέδιο ένα κοάλα.

«Ως απάντηση στην τρέχουσα κρίση με τις πυρκαγιές στην Αυστραλία ... ο Balenciaga αποφάσισε να κυκλοφορήσει t-shirts και hoodies που φέρουν την εικόνα του ευάλωτου Αυστραλιανού κοάλα» αναφέρει ο γαλλικός οίκος μόδας σε ανάρτηση στο Instagram.

«Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις αυτών των ενδυμάτων θα διατεθεί στην καταλληλότερη οργάνωση προστασίας που έχουν επιλέξει ο όμιλος Kering και εμπειρογνώμονες βιωσιμότητας του Balenciaga» σημειώνεται.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο όμιλος Kering, στον οποίο ανήκουν οι οίκοι Balenciaga, Gucci, Saint Laurent ανακοίνωσε δωρεά ενός εκατομμυρίου αυστραλιανών δολαρίων για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση