ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

7 celebrities τιμούν τον Karl Lagerfeld με 7 συλλεκτικά λευκά πουκάμισα

Ο οίκος Karl Lagerfed τιμά τον σχεδιαστή και ιδρυτή του με μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή για την οποία επιστράτευσε μια πλειάδα από επώνυμους φίλους του, απ' όλους τους χώρους. Το ''White Shirt Project'' γιορτάζει την παρακαταθήκη του Lagerfeld παίρνοντας ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια ρουχισμού, το λευκό πουκάμισο, και δίνοντάς του νέα πνοή. 

Μιας και το ''7'' ήταν ο αγαπημένος αριθμός του, η Carine Roitfeld που ηγείται της ιδέας, φρόντισε να το συμπεριλάβει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο project. Έτσι, από τα πολλά designs που σχεδιάστηκαν, 7 απ' αυτά θα υλοποιηθούν και θα γίνουν ακόμα 77 από το κάθε ένα, που θα πωλείται για €777. Όλα τα έσοδα θα δωθούν σαν εισφορά στη Γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση Sauver la Vie, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έκθεση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

Στο project έλαβαν μέρος οι Kaia Gerber, Gigi Hadid, Soo Joo Park, Lewis Hamilton, Alessandro Michele και Cristiano Ronaldo εκτός των άλλων, και τα τελικά designs που έγιναν πουκάμισα ανήκουν στους Carine Roitfeld, Kate Moss, Cara Delevingne, Tommy Hilfiger, Diane Kruger, Takashi Murakami και Sébastien Jondeau. Ο κάθε ένας έβαλε το προσωπικό του touch στο design του. 

Για παράδειγμα η Cara επέλεξε να διακοσμήση το λευκό πουκάμισο με κάποια από τα τατουάζ της, ενώ ο Tommy Hilfiger έβαλε Αμερικανικό touch με μπλε και κόκκινες ρίγες και αστέρια, σχέδιο που παραπέμπει στη σημαία της Αμερικής. 


To πουκάμισο της Cara Delevingne, με τα τατουάζ της σαν σχέδια


Έναν πολύ θηλυκό κορσέ σχεδίασε η Carine Roitfeld


To πουκάμισο του Tommy Hilfiger παραπέμπει στην Αμερικανική σημαία, μαζί με γάντια που ήταν το σήμα κατατεθέν του Karl.


H Kate Moss, στο design της, συμπεριέλαβε ένα ποίημα. 


Το design του Takashi Murakami είναι εμπνευσμένο από μια ανάμνησή του με τον Karl, όπου επαναλάμβανε συνέχεια τη λέξη ''όμορφο''. 


To design της Diane Kruger.


Τα κόκκινα πλαίσια του Sébastien Jondeau είναι εμπνευσμένα από τα κόκκινα πλαίσια στα σκίτσα του Karl.

Τα πουκάμισα θα κυκλοφορήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου στο www.karl.com και στο www.farfetch.com

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση