ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

3 στοιχεία που θα αναβαθμίσουν το φθινοπωρινό σας σύνολο

Εάν το φθινόπωρο θα είχε περιγραφή στο λεξικό της μόδας, τότε η λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε αυτή τη σεζόν, θα ήταν cosy, loose και playful.

Ριάνα Στυλιανού

Οι τάσεις αυτής της περιόδου είναι πολλές και διάφορες, έτσι έχουμε την ευχέρεια να επιλέξουμε από διάφορα trends και να συνδυάσουμε κομμάτια μεταξύ τους με καινοτόμους και edgy τρόπους.  

Εάν το φθινόπωρο θα είχε περιγραφή στο λεξικό της μόδας, τότε η λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε αυτή τη σεζόν, θα ήταν cosy, loose και playful. Επομένως, τα ρούχα που κατατάσσονται σε αυτή τη κατηγορία είναι τα pieces που θα αναβαθμίσουν τα autumn σύνολά σας στη στιγμή.  

Ωστόσο υπάρχουν 3 κομμάτια, που φέτος θα αναβαθμίσουν, χωρίς καμία αμφιβολία, τα φθινοπωρινά σύνολά σας στο μάξιμουμ.   

Western boots @collagevintage
Με τις αμερικάνικες εκλογές να απασχολούσαν ολόκληρο τον πλανήτη, η μόδα δεν θα μπορούσε να μην εντάξει και κάποιο στοιχείο αυτής της κουλτούρας στις τάσεις και τη σεζόν που διανύουμε. Οπόταν φέτος, τα μποτάκια τύπου western, θα δώσουν στο σύνολό σας το edgy στοιχείο που του έλειπε.

 

Check print @naaomiross
Τα ρούχα με καρό εμπριμέ σχέδιο επάνω τους είναι διαχρονικά και άκρως fashionable, επειδή χωρίς αυτά… φθινόπωρο δεν γίνεται! Είτε πρόκειται για ένα καρό παλτό, ένα blazer ή ένα πουκάμισο, το checked print είναι must αυτή τη σεζόν. 

Mask but make it fashion @leoniehanne
To πιο πολυσυζητημένο αξεσουάρ του 2020, η μάσκα… και απ’ ότι φαίνεται θα τη φοράμε για πολύ καιρό ακόμα. Έτσι, γιατί να μην επενδύσουμε σε μια που να αναβαθμίζει το σύνολό μας στο μάξιμουμ και να μας ανεβάζει το ηθικό μας; 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  σύνολο  |  τάση  |  στυλ  |  fashion  |  trends  |  tips

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση