ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

2 sustainable brands που θα ερωτευτείς!

10 items που θα μπουν σίγουρα στο wish list σου

Δέσποινα Άσπρου

Με στόχο να εκφράσουν την οικολογική τους συνείδηση και την ανησυχία τους για το μέλλον του πλανήτη, το τελευταίο διάστημα τα μεγαλύτερα brands μας λανσάρουν δημιουργίες κατασκευασμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Και μπορεί η βιομηχανία της μόδας να προσπαθεί να μας αλλάξει γνώμη για τα sustainable ρούχα, ωστόσο στο μυαλό των περισσότερων γυναικών κυριαρχεί η άποψη πως τα ρούχα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα stylish. Μέγα λάθος. Εκεί έξω υπάρχουν αρκετά brands με απίθανες και οικολογικές δημιουργίες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα!

Αν και σαφώς τα καταστήματα με οικολογικές δημιουργίες είναι πολλά, εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα sites των Nanushka και Reformation, αφού οι δημιουργίες τους πείθουν και τους πιο άπιστους! Από πλευράς του, το brand Reformation έχει ως στόχο την δημιουργία θηλυκών ρούχων από sustainable υφάσματα, ενώ το Nanushka αγκαλιάζει τις ατέλειες και αναδεικνύει την boho και free πλευρά της κάθε γυναίκας.

Δείτε στην συνέχεια 10 items από τις συλλογές των δύο brands για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 που βρίσκονται στο wish list μας και σίγουρα θα βρεθούν και στο δικό σου!

Reformation


Grant Dress €‌270

Isabelle Pleated Short €‌122


Kaila Dress €‌122


Kenny Boiler Jumpsuit €‌220


Doutzen Dress €‌270

Nanushka 


ALAMO Oversized robe coat €750


BIEL Vinyl cropped trench €990


MANILA Vegan leather blazer dress €825


CANCUN Vegan leather fitted blazer €520

EDDY Vegan leather belted shirt €450

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X