ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κι όμως, μπορείς να δεις τη θέα από τα παράθυρα άλλων ανθρώπων

Με αυτή την ιστοσελίδα μπορείς να ταξιδέψεις από τον καναπέ σου

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τώρα που δεν είναι τόσο εύκολο να ταξιδεύουμε, ο κόσμος έχει καταφύγει σε άλλους πρωτότυπους τρόπους για να επισκεφτεί νέους προορισμούς. Ένας απ' αυτούς είναι και το WindowSwap που σου επιτρέπει να ρίξεις ματιές σε γειτονιές του κόσμου, χωρίς να μετακινηθείς καθόλου από τον καναπέ σου. 


(Φωτογραφία: WindowSwap) Το παράθυρο στην Μουμπάι της Ινδίας

Οι Sonali Ranjit και Vaishnav Balasubramaniam δημιούργησαν μια δωρεάν ιστοσελίδα, όπου ο καθένας μπορεί να δει τη θέα από το παράθυρο κάποιου σπιτιού απ' όλο τον κόσμο και μπορείς να καταχωρήσεις και εσύ τη θέα από το δικό σου παράθυρο, με ένα 10λεπτο βίντεο. Αν όχι, μπορείς απλά να επιλέγεις την θέα ανάμεσα σε 10 χιλιάδες καταχωρήσεις από 110 χώρες, και αυτόματα να αλλάζεις παραστάσεις. 


(Φωτογραφία: WindowSwap) Παράθυρο από την Κέρκυρα.


(Φωτογραφία: WindowSwap) Η θέα από το παράθυρο της Κωνσταντινούπολης.

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 με 16 βίντεο, καταχωρημένα από φίλους του ζευγαριού και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια θεάσεις ανά τον κόσμο. Έτσι, απλά με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μπορείς να ταξιδέψεις από τις γειτονιές της Κέρκυρας στους πολυσύχναστους δρόμους του Σάο Πάολο, σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Ιταλίας, ή να δεις τον κόσμο από ψηλά, από ένα παράθυρο στο Χονγκ Κονγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταξίδι  |  windowswap  | 

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

Roadtrip στο Καμπί

Roadtrip στο Καμπί

Το κείμενο είναι τμήματα της εκπομπής «Roadtrip.cy» στον Σπορ FM 95.
Wiz Guide
 |  TRAVEL