ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Το μαύρο κουτί

Η Lady Maxwell σχολιάζει αυτά που άκουσε και είδε από το social life της Κύπρου και του εξωτερικού

Lady Maxwell

Lady Maxwell

Αγαπητοί αναγνώστες,

Μέσα στο τζετ πέταξα τα Manolo μου όπως ο Χριστοδουλίδης πέταξε τη γραβάτα. Και εγώ ήθελα να είμαι άνετη όπως τον πρόεδρο ο οποίος τώρα τελευταία σα να εμφανίζεται περισσότερο.

Εδώ είμαι μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο. Είπα να ξεκουράσω σώμα και πνεύμα στην Πάρο, με είχε καλέσει ο φίλος μου ο Πιρς Μπρόσναν και ήθελε την πραγματική εκπρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας. Εμένα! Όμως αυτό δεν με απέτρεψε στο να ρίχνω και μια ματιά στα social media. Αυτό που με τάραξε και μου έκοψε πραγματικά τα πόδια ήταν η ανάρτηση του φίλου Olivier του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, που ανακοίνωσε την κλοπή δημιουργιών Balmain, πριν το Paris Fashion Week. Με δάκρυα με πήρε τηλέφωνο και είχα και τον Πιρς να προσπαθεί να με πείσει να φάω σαρμαδάκια. Αφού μου τα είπε κλαίγοντας είδα και την ανάρτησή του, ο σχεδιαστής ανέβασε στα social media ένα post και ανακοίνωσε ότι μια ομάδα ανθρώπων έκλεψε κομμάτια από την επερχόμενη σειρά του οίκου ενόψει του catwalk στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Το fashion show του οίκου είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου και η ανακοίνωσε έλεγε ότι η κλοπή συνέβη την ώρα που ένας οδηγός μετέφερε τα ρούχα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Olivier Rousteing στο Instagram για την κλοπή

Να δεις που θα βγούμε μπλεγμένοι σε αυτή την ιστορία έχω ένα κακό προαίσθημα. Αυτό το προαίσθημα ξεκινά ως καούρα και μετά ως γαργαλητό. Έτσι χολοσκιασμένη έφυγα από την Πάρο και πήρα το τζετ για Παρίσι να συμπαρασταθώ στον φίλο που είχε τα μαύρα του τα χάλια και κυριολεκτικά.

Μέσα στο τζετ πέταξα τα Manolo μου όπως ο Χριστοδουλίδης πέταξε τη γραβάτα. Και εγώ ήθελα να είμαι άνετη όπως τον πρόεδρο ο οποίος τώρα τελευταία σα να εμφανίζεται περισσότερο. Μάλλον με διαβάζει φανατικά. Πάντως, αν τον αναλάμβανα εγώ θα του ξανά ξύριζα το μούσι. Βέβαια όλοι το έχουμε καταλάβει ότι το άφησε για να φαίνεται μεγαλύτερος.

Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να φαίνονται μικρότεροι. Για την ακρίβεια άλλες. Πάντως, αυτό που έχουν καταφέρει οι αδερφές Δημητρίου δεν το έχει καταφέρει καμία σοσιαλιτέ. Τις είδα αμφότερες στην βάπτιση των παιδιών της Στέλλας. Κούκλες και σα να μην έχει περάσει μέρα από πάνω τους. Μπράβο! Πάντως αυτά τα κορίτσια θα ήθελα να τα δω στην τηλεόραση. Θυμάμαι τη Στέλλα σε εκείνες τις εκπομπές για τα καλλιστεία, που ήταν πιο αργές και από τον θάνατο τον ίδιο, πόσο της πήγαινε το γυαλί.

Οι αδελφές Δημητρίου 

Βλέπουμε τόσους και τόσους στη μικρή οθόνη. Μόνο εγώ δεν έχω βγει και πίστεψέ με δεν θα το κάνω. Εδώ βλέπουμε τον Μαυρίκιο. Ποιοι δεν ξέρω, αλλά κάποιοι ξεχασμένοι σίγουρα. Α! Μπορεί ο τέως να τον βλέπει, δεν θα έβαλε και κουτί προκειμένου να ανεβάζει τα ποσοστά. Άσε που σου δίνουν και δώρο κουζινικά. Θα τα έχει ανάγκη η κυρία Άντρη.

Και μια που αναφέρθηκα στον τέως βγήκε στον Alpha Ελλάδος και έκανε δηλώσεις για τον πικραμένο και χολοσκιασμένο Μαυρίκιο που άφησε την πρωτεύουσα για την Έλενα Θεοδώρου. «Θέλω να εκφράσω την τιμή που ιδιαίτερα νιώθω στο πνευματικό μου παιδί, τον Μαυρίκιο. Έναν καταξιωμένο.. ποιες ιδιότητες απ’ όλες άραγε να αναφέρω; Αυτό που περισσότερο θα ήθελα να πω είναι την περηφάνεια που μας δίνει σαν αποτέλεσμα των επιτυχιών του» τόνισε, με τη σειρά του, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας και νονός του Μαυρίκιου, Νίκος Αναστασιάδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Τελικά μετά το προεδρικό η ζωή ενός τέως γίνεται όλο και πιο ... διασκεδαστική για όλους!

Διατελώ δικιά σας,

Lady Maxwell

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lady Maxwell  |  news  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  blog

Lady Maxwell: Τελευταία Ενημέρωση

photo by @kimkardashian

Και στα δικά σας

Η Lady Maxwell σχολιάζει αυτά που άκουσε και είδε από το social life της Κύπρου και του εξωτερικού ...
Lady Maxwell
 |  LADY MAXWELL
Απεταξάμην

Απεταξάμην

Η Lady Maxwell σχολιάζει αυτά που άκουσε και είδε από το social life της Κύπρου και του εξωτερικού ...
Lady Maxwell
 |  LADY MAXWELL
Είδαμε άσπρη μέρα

Είδαμε άσπρη μέρα

Η Lady Maxwell σχολιάζει αυτά που άκουσε και είδε από το social life της Κύπρου και του εξωτερικού ...
Lady Maxwell
 |  LADY MAXWELL