ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Εσύ θα δούλευες από τα Μπαρμπέιντος;

Αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες

Δεν ξέρω για εσάς όμως εγώ ετοιμάζω βαλίτσα για Μπαρμπέιντος όχι για διακοπές αλλά για δουλειά. Πέρα από την πλάκα ποιος δεν θα ήθελε να ζει σε αυτή την μαγευτική νησιωτική χώρα στην Καραϊβική; Λοιπόν η κυβέρνηση και το γραφείο τουρισμού των Μπαρμπέιντος προσφέρει την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται για remote working να βρεθεί στην χώρα για τουλάχιστον 12 μήνες και να δουλέψει από εκεί.

Μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού πολλές είναι οι εργασίες που αντιλήφθηκαν ότι η φυσική παρουσία των εργαζομένων στο γραφείο σε κάποιες περιπτώσεις είναι αχρείαστη. Έτσι προσπαθώντας η χώρα να προώθηση αυτού του είδος την απασχόληση στη μετα-πανδημική φάση δίνει αυτή την ευκαιρία σε όσους θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Μα πώς θα τα αφήσεις όλα θα σκεφτείς και πώς θα ξεκινήσεις… Μην ανησυχείς τα έχουν όλα κανονισμένα. Υπάρχει παροχή βίζας όπως και οικονομικά κίνητρα ώστε να μπορεί κάποιος να ενοικιάσει ένα χώρο στην χώρα και να μπορέσει να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία για όσο χρόνο μείνει εκεί. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό προσφέρονται tours με θέμα το ρούμι, τις παραλίες και την τοπική κουζίνα και δωρεάν χώρος εργασίας με υψηλές ταχύτητες ίντερνετ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Η Πρωθυπουργός της νησιωτικής χώρας Mia Mottley δήλωσε ότι «Μπορείς να έρθεις εδώ για μερικούς μήνες και να εργαστείς από μακριά. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να ανοίξουμε τα σύνορά μας στον κόσμο και για να ανακαλύψει ο καθένα πόσο φιλόξενοι είμαστε. Παράλληλα, θα διατηρήσουμε ζωντανές πολλές από τις περιοχές μας»

Τι λες; Είσαι μέσα;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Nick Karvounis / Unsplash

Tο success story της Σκιάθου

Κερδίζοντας το στοίχημα της ασφάλειας, το δημοφιλές νησί των Σποράδων αποχαιρετά με αισιοδοξία ...
 |  TRAVEL
X