ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Διακοπές μέχρι 60 ευρώ σε αυτά τα ξενοδοχεία στην Κύπρο

Αναρτήθηκε ο νέος κατάλογος των ξενοδοχείων - Συμμετέχουν ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Της Μαρίας Ηρακλέους

Αναρτήθηκε σήμερα ο νέος κατάλογος των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο σχέδιο ενίσχυσης εγχώριου τουρισμού για τους μήνες Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Πρόκειται για 171 ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις, μεταξύ αυτών και ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του σχεδίου, ως μέγιστο κόστος διανυκτέρευσης ορίζονται τα 60 ευρώ, ενώ επιδοτείται το 35% του ποσού. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος για δύο διανυκτερεύσεις ανέρχεται στα 78 ευρώ. Ακόμη φθηνότερες διακοπές προσφέρονται για όσους κάνουν κράτηση για την περίοδο Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Στο νέο σχέδιο επιδοτημένων διακοπών συμμετέχουν 56 ξενοδοχεία στην ελεύθερη Αμμόχωστο, 47 στην επαρχία Πάφου, 26 στην επαρχία Λεμεσού, 20 στη επαρχία Λευκωσίας και 19 στην επαρχία Λάρνακας.

Δείτε τους καταλόγους:

Αμμόχωστος 

Πάφος

Λεμεσός 

Λευκωσία

Λάρνακα 

Υπενθυμίζεται ότι ως ελάχιστη διαμονή για χρήση των πιο πάνω τιμών έχουν καθοριστεί τα δύο βράδια. Για την πραγματοποίηση διακοπών σε όλη την όμορφη Κύπρο, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με το τουριστικό καταλύματα της επιλογής του ή με τα τουριστικά γραφεία για την διενέργεια κράτησης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο έχει καταφέρει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό κρατήσεων στα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με στοιχεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, για τον μήνα Μάιο και συγκεκριμένα από τις 10 -21 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν πέραν των 10 χιλιάδων κρατήσεων που αφορούν πέραν των 23 000 ατόμων, με τον υπολογιζόμενο αριθμό διανυκτερεύσεων να υπολογίζεται να είναι πέραν των 47 000.

Οι πιο πάνω κρατήσεις αφορούν διαμονές που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο από 10 Μαΐου και εντεύθεν.

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση