ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

6 IGers στον γύρο της Κύπρου

6 ιδέες για εκδρομές, παραθαλάσσια ή και όχι

newsroom must

Μέσα Ιουλίου, πλησιάζει ο Αύγουστος και σιγά - σιγά μπαίνουμε στο mood των εξορμήσεων μιας και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού συνήθως σημαίνει με άδειες από τη δουλειά, λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο και διάθεση να βγούμε από το σπίτι. Οι εκδρομές αρχίζουν από τώρα να γίνονται πιο συχνές (αν δεν ήταν ήδη) γιατί τον τελευταίο χρόνο έχουμε περάσει πολλά και θέλουμε να αλλάζουμε παραστάσεις όσο πιο συχνά γίνεται. 

Αυτό το σκεπτικό ακολουθούν και 6 Instagrammers που καταφέρνουν να μας προκαλέσουν την επιθυμία να μπούμε στο αυτοκίνητο για να πάμε σε όμορφα σημεία, παραθαλάσσια ή όχι. 

Πρωταράς

Η ζέστη είναι αφόρητη άρα η πιο λογική επιλογή είναι μια παραλία. Απόλαυσε τις βουτιές σου στις πανέμορφες παραλίες και τις καθαρές θάλασσες του Πρωταρά και αν θέλεις κι εσύ μια υποβρύχια φωτογραφία μπορείς να την πετύχεις είτε με μια GoPro, είτε πιο απλά με μια αδιάβροχη θήκη. (φωτογραφία: @nino_theodoulou)

Άγιος Σωζόμενος

Το ερειπομένο χωριό στην επαρχία Λευκωσίας προκαλεί εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον των φωτογράφων και όχι μόνο, χάρη στις καμάρες που έχουν μείνει. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε υπηρεσία γύρω, αλλά είναι μια καλή επιλογή αν είσαι Λευκωσία και ψάχνεις ένα γρήγορο roadtrip απλά για να δεις κάτι καινούργιο. (φωτογραφία: @dandymich)

Governor's Beach

Παρόλο που η παραλία του Governor's είναι γνωστή και πολυσύχναστη, οι λευκοί βράχοι είναι σαν μια άλλη διάσταση. Η μεγάλη τους έκταση τους σου επιτρέπουν να απολαύσεις ησυχία χωρίς να νιώθεις απομονωμένος. (φωτογραφία: @moreeli_)

Περιβόλια

Η περιοχή του φάρου στα Περιβόλια σού επιτρέπει είτε να απολαύσεις θάλασσα σε μια, σχετικά, ήσυχη παραλία ή να περπατήσεις στον πεζόδρομο με θέα την θάλασσα, όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος. (φωτογραφία: @christiana_zacharia)

Love Bridge

Η γέφυρα των ερωτευμένων, ή αλλιώς το Love Bridge, στην Αγία Νάπα αποτελεί πόλης έλξης ντόπιων και τουριστών αλλά πάντα καταφέρνει να μας τραβά ξανά σ' αυτή, όσες φορές κι αν την επισκεφθήκαμε. Ο βασικός λόγος είναι πως συνδυάζει ένα πολύ ιδιαίτερο φυσικό αξιοθέατομε την θέα της υπέροχης θάλασσας. (φωτογραφία: @oljaaaxx)

Παλαιχώρι

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ορεινό, ένα από τα πιο όμορφα, γραφικά χωριά είναι το Παλαιχώρι. Δρομάκια από πέτρα, ανάμεσα στη φύση και καθαρός αέρας συνθέτουν ένα σκηνικό ιδανικό για μια εκδρομή στην επαρχία Λευκωσίας. (φωτογραφία: @thecypriottraveler)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση