ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

To πρώτο κατάστημα Η&Μ, επιτέλους στην Κύπρο

Μετά από μήνες ανυπομονησίας, το πρώτο κατάστημα Η&Μ στην Κύπρο άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του, στην οδό Λήδρας 171-179 στη Λευκωσία. Μέχρι τις 12.00 μ.μ. περισσότεροι από 1.000 H&M fans είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν έξω από το νέο κατάστημα, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Sandrine Galparoli, Country Manager Κύπρου, Ελλάδος και Βουλγαρίας έκοψε την κορδέλα και καλωσόρισε τους πρώτους πελάτες μαζί με τη Λία Τσαμπουνιεράκη, Block Manager και τη Χριστίνα Ντάβανου, Store Manager. Οι τρεις πρώτοι τυχεροί πελάτες που βρέθηκαν στην ουρά κέρδισαν δωροκάρτες αξίας 300€, 200€ και 100€ αντίστοιχα, ενώ οι επόμενοι χίλιοι έλαβαν δωροκάρτες αξίας από 5€ έως και 50€.

Επιπλέον, μια limited edition tote bag και δώρα περίμεναν τους πρώτους χίλιους πελάτες που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν το άνοιγμα του πρώτου Η&Μ καταστήματος στην Κύπρο.

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός μας στην Κύπρο, μιας αγοράς με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, που εντάσσεται πλέον στη μεγάλη οικογένεια της H&M. Το εξαώροφο αυτό κατάστημα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του προσωπικού της H&M και είναι μεγάλη μας χαρά που σήμερα το γιορτάζουμε μαζί με τους πελάτες μας.», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Κύπρου, Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το H&M κατάστημα στη Λευκωσία προσφέρει μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή με αειφόρο τρόπο για όλη την οικογένεια, σε ένα χώρο άνω των 3.000 τ.μ. Διαθέτει τμήματα Beauty, Underwear, Accessories, Divided, Trend, Η&Μ+, Η&Μ Mama και Η&Μ Sport.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hm.com και ακολουθήστε μας με το επίσημο hashtag #HMCYPRUS.

Το κατάστημα θα λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 π.μ. – 9:00 μ.μ., Σάββατο – Κυριακή 09:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση