ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Συνεργάτης των επιχειρήσεων το Epic Business One

Καλύπτει το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών των οργανισμών και αυξάνει την αποδοτικότητά τους

Προωθητική Ενέργεια

H Epic «λανσάρει» νέο επιχειρηματικό πλάνο που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία της και στην αύξηση της αποδοτικότητάς της.

Μιλώντας στην «Κ» ο Product Marketing & Strategy της Epic, κ. Βασίλειος Καλουδάς, δίνει το στίγμα του νέου προϊόντος, του «Epic Business One» και αναφέρει τις υπηρεσίες που ενσωματώνονται σε μία «ομπρέλα», η οποία –όπως τονίζει- μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος του οργανισμού.

Στη συνέντευξή του, σημειώνει πως, η Epic επενδύει κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των βραβευμένων δικτύων κινητής και του ανεξάρτητου ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών.

Παράλληλα, εκφράζει τη θέση πως, η ψηφιακή μετάβαση αποτελεί κρίσιμο στόχο για όλες τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, καθώς έτσι παραμείνουν ανταγωνιστικές σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον.

- Ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία προσφέρει η Epic στον τομέα του B2B;
Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθώς και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους, και είναι δίπλα στις επιχειρήσεις και τις ανάγκες τους. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet, συνδεσιμότητας, collaboration και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες αυτές έρχονται να ενωθούν στο Epic Business One το οποίο μπορεί να καλύψει το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία της καθώς και στην αύξηση της αποδοτικότητάς της.

- Πως και πόσο αυτή η «ομπρέλα» σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό;
Κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή είδους, έχει βασικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Αυτές οι ανάγκες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες μεγάλες απαιτήσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχειρηματίας κατά τη διαχείριση της επιχείρησής του.

Η Epic, για μια ακόμη φορά, είναι κοντά στις επιχειρήσεις με το Epic Business One και αυτό το νέο επιχειρηματικό πλάνο περιλαμβάνει όλες τις θεμελιώδεις υπηρεσίες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, είτε αυτή αποτελείται από δύο άτομα, είτε από ολόκληρη ομάδα.

Όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες ενσωματώνονται σε μία ομπρέλα, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος του οργανισμού, προσφέροντας ένα κατάλληλο μείγμα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επιχείρηση. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν γρήγορη και απρόσκοπτη πρόσβαση στο Internet μέσω κυκλωμάτων οπτικών ινών (100%), προηγμένη σταθερή τηλεφωνία με υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, τη βραβευμένη εφαρμογή Webex by CISCO για collaboration η οποία σου επιτρέπει έχεις το σταθερό σου τηλέφωνο και το τηλεφωνικό σου κέντρο με όλες τις λειτουργίες σε όλες τις συσκευές (κινητό, υπολογιστή, τάμπλετ) τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου και πλάνο κινητής 5G Unlimited Max για απεριόριστα δεδομένα, SMS και λεπτά ομιλίας.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω του Epic Business One σε ένα πλάνο με χαμηλό μηνιαίο κόστος. Επιπλέον, μπορούν να προσαρμοστούν στο μέγεθος και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Όλα αυτά δείχνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Epic Business καθώς φέρνει σημαντικά χαρακτηριστικά χωρίς να απαιτεί υψηλές επενδύσεις από τις επιχειρήσεις και παραμένει ευέλικτο όντας εύκολο να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Εργασία από παντού

Η Epic επενδύει κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των βραβευμένων δικτύων κινητής και του ανεξάρτητου ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών.

- Πόσο σημαντική είναι η αξιοποίηση συνδυασμών τεχνολογιών διασύνδεσης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για μία επιχείρηση;
Είναι ουσιώδες να κατανοήσουμε και, στη συνέχεια, να αξιοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που μας παρέχει ο συνδυασμός τεχνολογιών προς όφελος των επιχειρήσεων. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς μας επιτρέπει να εργαζόμαστε από οπουδήποτε, με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα. Οι οργανισμοί, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορούν τώρα να μην χάνουν καμία κλήση, ανεξάρτητα από την παρουσία των ατόμων στο γραφείο. Η δυνατότητα επέκτασης των επιχειρησιακών λειτουργιών μέσω νέων εργαλείων συνεργασίας και υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου παρέχεται χωρίς την ανάγκη επενδύσεων σε εξοπλισμό. Επιπλέον, η διαχείριση της υποστήριξης γίνεται πιο εύκολη, καθώς όλα είναι συγκεντρωμένα κάτω από μια ομπρέλα, ενώ οι παραμετροποιήσεις των υπηρεσιών γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά ανάλογα με τις ανάγκες. Τέλος, επιτρέπει στην επιχείρηση να περιορίσει τα έξοδά της, συγκεντρώνοντάς τα σε ένα πλάνο και αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη από τις συνδυαστικές εκπτώσεις που παρέχονται.

- Πόσα χρήματα επενδύει η Epic στον τεχνολογικό τομέα;
Η Epic επενδύει κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των βραβευμένων δικτύων κινητής και του ανεξάρτητου ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών. Παράλληλα ως εταιρεία τεχνολογίας επενδύουμε κάθε χρόνο σε νέες συνεργασίες και τεχνολογικά εργαλεία για μπορέσουμε να σταθούμε αρωγός των Κυπριακών Επιχειρήσεων παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια.

11 χιλ. επιχειρήσεις

- Πως βοηθά η Epic στην ψηφιακή μετάβαση των κυπριακών επιχειρήσεων;
Η εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει περισσότερες από 11.000 κυπριακές επιχειρήσεις προς τα επιχειρηματικά μας προϊόντα οφείλεται στη συνεχή αναβάθμισή τους. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις κρίσιμα εργαλεία που τις εξοπλίζουν για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Μέσω αυτών των εργαλείων, οι επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά από απόσταση, να συνεργάζονται αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τον εξοπλισμό και το τηλεφωνικό τους κέντρο απομακρυσμένα μέσω εφαρμογών που βρίσκονται στο cloud, και να λαμβάνουν τεχνολογικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες τους μέσω διαφορετικών ομάδων ειδικών.

- Τα κονδύλια που απορροφώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εκτιμάτε πως είναι κομβικά για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις;
Η ψηφιακή μετάβαση αποτελεί κρίσιμο στόχο για όλες τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, καθώς μας επιτρέπει να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον. Τα κονδύλια που προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελούν ζωτικούς πόρους για τη μελλοντική ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών στις επιχειρήσεις. Αυτά τα κονδύλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση της υποδομής, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών όπως το 5G, την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας, την ανάπτυξη των εφαρμογών IoT και των ψηφιακών υπηρεσιών. Μέσω αυτών των επενδύσεων, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους και να προσαρμοστούν στις αλλαγές του ψηφιακού τοπίου. Επιπλέον, μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της οικονομίας. Συνολικά, αυτή η επένδυση έχει το δυναμικό να φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην κοινωνία συνολικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Culture  |  Promo  |  Epic

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση