ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Ραδιομαραθώνιος 2023: Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να φέρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Με τη Δύναμη της Αγάπης μπορούμε να αλλάξουμε ζωές

newsroom must

Ο Ραδιομαραθώνιος έχει καθιερωθεί ως η πιο εμβληματική δράση αλληλεγγύης και στήριξης προς τα παιδιά που μας χρειάζονται. Πρόκειται για ένα θεσμό προσφοράς και αγάπης, στον οποίο ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας μπορούμε να φέρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία ανακοινώθηκε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2023, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, χαιρετισμό απηύθυνε ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον καλύτερο σκοπό, τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, για να βγουν νικητές από αυτόν τον αγώνα.

Η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, απηύθυνε και αυτή με τη σειρά της χαιρετισμό, στον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πρωταγωνιστές της γέννησης αυτού του σπουδαίου έργου, οι οποίοι έστησαν έναν αρωγό για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Επιπρόσθετα, τέτοιο θεσμοί όπως ο Ραδιομαραθώνιος, δήλωσε, πρέπει να στηρίζονται εμπράκτως από όλους.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Γιώργος Κέντας, δήλωσε πως ο Ραδιομαραθώνιος αποτελεί ένα κάλεσμα ανθρωπιάς, γενναιοδωρίας και αγάπης.

Η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, ανέφερε πως φέτος θα πραγματοποιηθούν μια πληθώρα κοινωνικών δράσεων με σκοπό τη στήριξη προς τα παιδιά και τη συλλογή εισφορών, ενώ για πρώτη φορά φέτος, θα μπορεί κανείς να συνεισφέρει οικονομικά μέσω qr code.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «Χέρι με χέρι ξεκινάμε συλλογικά αυτό το ταξίδι με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά». Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε πρατήριο ΕΚΟ θα υπάρχουν κουμπαράδες για συνεισφορά.

Με την ΕΚΟ να αποτελεί το χρυσό χορηγό και να υποστηρίζει ενεργά τον Ραδιομαραθώνιο 2023, έχει ιδιαίτερη σημασία η διεύρυνση συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου. Η χορηγική υποστήριξη της μεγάλης προσπάθειας, συνδέεται άμεσα με την υιοθέτηση των διαχρονικών αξιών του Ραδιομαραθώνιου: Την αλληλεγγύη, την ελπίδα, την ανθρωπιά. Η οικονομική στήριξη θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, να παλέψουν, να νικήσουν, να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Κάθε οικονομική βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή των παιδιών αυτών.

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον Παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 6 - 7 Νοεμβρίου. Με απλό, εύκολο και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

-           με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5€

-           με πιστωτική κάρτα μέσω JCC

-           με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Περισσότερες πληροφορίες για διαδικτυακές εισφορές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο αυθεντικός εκφραστής της αξίας της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Με τη Δύναμη της Αγάπης, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε ζωές. Να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται ώστε να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη, χωρίς περιορισμούς. Γιατί, όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ζήσουν παιδικά χρόνια. Αυτό το δικαίωμα τους διασφαλίζουμε μέσα από τη συλλογική δράση του Ραδιομαραθώνιου! 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Pet & Family Fun Day 2024

Pet & Family Fun Day 2024

Aπό το Δίκτυο Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ, την Κυριακή 26 Μαΐου
newsroom must
 |  PROMO
Η Nespresso στις Κάννες

Η Nespresso στις Κάννες

Η Nespresso εμπνευσμένη από τον μεσογειακό τρόπο ζωής, παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ...
newsroom must
 |  PROMO