ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο CMO της Google DeepMind στο Digital Agenda Cyprus Summit

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023

newsroom must

Ο Dex Hunter-Torricke επικεφαλής επικοινωνίας της DeepMind και στενός συνεργάτης των Elon Musk και Mark Zuckerberg έρχεται στην Κύπρο.

Ο Dex Hunter-Torricke είναι ο άνθρωπος που εργάστηκε δίπλα από τις κορυφαίες προσωπικότητες τεχνολογίας του 21ου αιώνα αφού διετέλεσε επικεφαλής επικοινωνίας της περίφημης Space X, επικεφαλής της επικοινωνίας του Facebook/ Meta, αλλά και ως κειμενογράφος στα ψηλά δώματα της Google. Ξεκίνησε την καριέρα του ως κειμενογράφος των ομιλιών του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, πριν συνεργαστεί ως έμπιστος επικεφαλής επικοινωνίας του Elon Musk. Θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων «Ghost writer» της New York Times. Στις ομιλίες του ασχολείται με τις κοινωνικο-οικονομικές και οργανωτικές συνέπειες των νέων τεχνολογιών.

Ο Dex Hunter-Torricke θα είναι εκ των κύριων ομιλητών του Digital Agenda Cyprus Summit 2023, το οποίο θα διεξαχθεί 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 με τη θεματική ομπρέλα «The new normal» θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Τεχνητή νοημοσύνη, το νέο περιβάλλον εργασίας, η επικοινωνία μέσα από την τοξικότητα, η κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητά μας, η κάλλιο αργά παρά ποτέ ηλεκτροποίηση της αυτοκίνησης στην Κύπρο, το χαμένο τρένο της ενεργειακής μας αυτάρκειας, η ψυχική υγεία ως προέκταση της σωματικής. Η διαφορετικότητα ως η νέα κανονικότητα. Αυτή είναι η ατζέντα του main stage στο μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023 και γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/

 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση