ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Ο νικητής του τηλεπαιχνιδιού “The Chase” ξέφυγε των chasers με το νέο NISSAN QASHQAI e-POWER

newsroom must

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ανακοινώθηκε ο νικητής του τηλεπαιχνιδιού “The Chase”, που διεκδίκησε και κέρδισε το νέο Nissan Qashqai e-POWER, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. O μεγάλος τυχερός είναι ο κ. Ανδρέας Χρήστου, ο οποίος παρέλαβε το νέο Qashqai e-POWER από την κ. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα.

Το νέο Nissan Qashqai με το σύστημα κίνησης e-POWER προσφέρει την αίσθηση ηλεκτρικού οχήματος χωρίς την ανάγκη φόρτισης και απεριόριστη αυτονομία. Το e-POWER είναι μια ιδανική τεχνολογία για όσους αντιμετωπίζουν καθημερινά ταξίδια, θα ήθελαν να μεταβούν σε ένα πλήρες EV στο μέλλον, αλλά δεν μπορούν να επαναφορτίσουν εύκολα ή δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικό.

Το Qashqai e-POWER, αποτελεί ένα Crossover SUV με οικογενειακό χαρακτήρα, που εντυπωσιάζει σχεδιαστικά, καθώς προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία και παράλληλα:

  • Βελτιωμένη, αποδοτική οδηγική εμπειρία
  • Αθόρυβη λειτουργία κινητήρα κατά την οδήγηση
  • Οικονομική κατανάλωση, ανάλογη με τα κορυφαία υβριδικά οχήματα
  • Χαμηλότερες εκπομπές CO2 και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση

Κατά την παραλαβή του Nissan Qashqai e-POWER, ο μεγάλος τυχερός, δέχτηκε εκ μέρους του Ομίλου Πηλακούτα τις ευχές για ασφαλείς διαδρομές με την μοναδική εμπειρία «ηλεκτρισμένης» οδήγησης.  

Ανακαλύψτε περισσότερα για την καινοτόμα τεχνολογία e-POWER και όλα τα μοντέλα Nissan, στο www.nissan.com.cy  ή το https://www.facebook.com/Nissancyprus 

 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

 King Jason Zante

King Jason Zante

Ένα πλωτό ξενοδοχείο στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου
newsroom must
 |  PROMO