ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Κύκλος αγάπης και προσφοράς με ένα ξύλινο παιχνίδι

H Lidl Κύπρου γίνεται αρωγός του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου χαρίζοντας αγάπη τις γιορτές στους συνανθρώπους μας.

Η σημασία του παιχνιδιού για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών είναι αδιαμφισβήτητη. Η επιλογή των παιχνιδιών είναι επίσης σημαντική. Σε μια εποχή όπου τα πλαστικά παιχνίδια κυριαρχούν, η επιλογή των ξύλινων παιχνιδιών θεωρείται ιδανική για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Τα ξύλινα παιχνίδια είναι πιο ανθεκτικά έναντι των πλαστικών ενώ παράλληλα, δεν περιέχουν pvc ή άλλα χημικά στοιχεία.

Τι πιο ιδανικό λοιπόν για δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά μας από ένα οικολογικό ξύλινο παιχνίδι;

Όταν μάλιστα, η αγορά ενός ξύλινου παιχνιδιού «παντρεύεται» με την προσφορά στον συνάνθρωπο μας, τα παιδιά ωφελούνται εις διπλούν παίρνοντας από πρώτο χέρι, μαθήματα ζωής. Μαθήματα που παίρνουν σάρκα και οστά με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών στην Lidl Κύπρου. Αγοράζοντας ένα ξύλινο παιχνίδι από την Lidl Κύπρου χαρίζουμε αγάπη και αυτές τις γιορτινές ημέρες στους ασθενείς με καρκίνο που δέχονται φροντίδα από τους ανθρώπους που στελεχώνουν το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών, η Lidl Κύπρου προσφέρει 15€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

  

Με αυτή την ενέργεια, η Lidl Κύπρου στηρίζει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο υποστηρίζοντας χρηματικά το έργο του Συνδέσμου, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου και για πρώτη χρονιά φέτος στηρίζει το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων.

Ο κύκλος προσφοράς και αγάπης ξεκινά από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πέραν από την αίσθηση της αγοράς ενός μοναδικού ξύλινου παιχνιδιού για τα Χριστούγεννα από την γκάμα προϊόντων της Lidl, οι οικογένειες με τα παιδιά γίνονται συμμέτοχα στην προσφορά αγάπης στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Πρόκειται ουσιαστικά για μια κυκλική προσφορά. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και η υπόλοιπη κοινωνία αγκαλιάζει αυτή την δράση, μαθαίνοντας τα παιδιά μας πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις.

 

Μια αγορά ξύλινου παιχνιδιού μετουσιώνεται σε μια αγκαλιά προσφοράς και αγάπης γι’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη μακριά από τη θαλπωρή των δικών τους λόγω των περιορισμών και των συνεπειών της πανδημίας.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μύρια Σταυράκη, παρά τις προκλήσεις που προέκυψαν φέτος με φόντο την πανδημίας του COVID-19, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο προσαρμόζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες του στα νέα δεδομένα. «Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της Lidl Κύπρου. Για εμάς, η Lidl Κύπρου είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο και συμπαραστάτη. Με την ενέργεια αυτή, η Lidl Κύπρου μας δίνει την ευκαιρία να καλέσουμε το κυπριακό κοινό να στηρίξει για ακόμα μια φορά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την αγορά των ξύλινων παιχνιδιών», σημειώνει η κ. Σταυράκη.

  

Αγκάλιασε κι εσύ την ξεχωριστή ιδέα δίνοντας νόημα σε αυτές τις γιορτινές ημέρες, στηρίζοντας ανθρώπους οι οποίοι εν μέσω πανδημίας αγωνίζονται μόνοι έχοντας στο πλευρό τους τους νοσοκόμους και τους γιατρούς τους.

Να σημειωθεί ότι η Lidl Κύπρου βρίσκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου από το 2012 με χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν τις 360.000€ και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης θα συνεχίσει να φροντίζει όσους το έχουν ανάγκη, στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Promo  |  Lidl

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

:haven, Λεμεσός (bbf:)

51 νέα έργα για τη bbf:

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ...
newsroom must
 |  PROMO