ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, jelly σανδάλια και broderie top

The Ultimate Party Union: BEONIX x Wet Glam – Summer Poolside Series

Ένα απόγευμα γεμάτο κορυφαία μουσική, αστείρευτη ενέργεια και μοναδικές στιγμές που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας.

Προωθητική Ενέργεια

Το City of Dreams Mediterranean υποδέχεται το BEONIX Festival Pre-Party, με τον διεθνούς φήμης DJ και παραγωγό Nicky Romero, μαζί με τις Caroline Roxy και MANDY.

Ετοιμαστείτε για το πιο πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο πάρτι της χρονιάς. Ένα απόγευμα γεμάτο κορυφαία μουσική, αστείρευτη ενέργεια και μοναδικές στιγμές που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας.

Ο Nicky Romero έχει εδραιωθεί ως κορυφαία προσωπικότητα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Γνωστός για παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα Toulouse και I Could Be the One (με τον Avicii), συνεχίζει να μαγνητίζει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τον καινοτόμο ήχο του, την εντυπωσιακή ευελιξία του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα στο wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση