ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Η TAG Heuer επαναφέρει το θρυλικό ρολόι Autavia ως αυτόνομη συλλογή

Το Autavia στην χάλκινη έκδοση του αφηγείται μια μοναδική ιστορία, με μία μεταβαλλόμενη πατίνα που καταγράφει τις περιπέτειες του κατόχου του, διατηρώντας ταυτόγχρονα τον αυτόματο μηχανισμό Calibre 5

Η TAG Heuer επαναφέρει το θρυλικό ρολόι Autavia ως αυτόνομη συλλογή με μια σειρά μοντέλων που χαρακτηρίζονται από ευελιξία, αντοχή και αξιοπιστία χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την αρχική συλλογή ρολογιών Autavia που παράγονταν κατά τη διάρκεια της δεκαετία του 60. Τα δύο καινούργια μοντέλα χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και διατηρούν το διαχρονικό διακριτικό χάλκινο σε συνδυασμό με το χρώμα του πράσινου ή του καφέ και τροφοδοτούνται από τον πιστοποιημένο με COSC αυτόματο μηχανισμό Calibre 5. Το Autavia στην χάλκινη έκδοση του είναι μια ιδανική επιλογή για όσους είναι εξερευνητές και το ρολόι τους τους συντροφεύει πάντα σε όλες τις μοναδικές περιπέτειες τους.

Η έκδοση των 42mm διαθέτει πράσινο ή καφέ καντράν με περιστρεφόμενη κεραμική στεφάνη σε μαύρο ή καφέ, αντίστοιχα. Το καφέ μοντέλο παρουσιάζεται με καφέ δερμάτινο λουράκι, ενώ το πράσινο μοντέλο διαθέτει δερμάτινο λουράκι σε χρώμα σκούρο χακί. Ένα ελαστικό και ένας έλικας έχουν χαραχθεί στο περίβλημα του τιτανίου ως σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της συλλογής Autavia υπενθυμίζοντας την προέλευση του: το αυτοκίνητο και την αεροπορία.

Ετοιμαστείτε για μια ζωή γεμάτη περιπέτεια
Ο χαλκός δεν είναι μόνο κομψός και διαχρονικός, αλλά είναι και ανθεκτικός και έτοιμος για έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μεγάλες εξορμήσεις. Η εμφάνιση του μεταλλικού κράματος εκτιμάται από τους φίλους και τους συλλέκτες ρολογιών. Είναι αντιμαγνητικός και ανθεκτικός στην καθημερινή φθορά. Ο χαλκός είναι επίσης γνωστός για τη θαλάσσια κληρονομιά του - δεν είναι επιρρεπής στη διάβρωση του από το θαλασσινό νερό. Όλα αυτά καθιστούν τα ρολόγια Autavia κατάλληλα για ωκεάνιες περιπέτειες.

Μια μοναδική πατίνα
Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό των μοντέλων TAG Heuer Autavia είναι η μοναδική πατίνα που διαθέτουν. Η πατίνα αυτή στην περίπτωση του χαλκού αναπτύσσεται διαφορετικά με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με τη φθορά που δέχεται, από τις συνήθειες και την χρήση του κάθε ιδιοκτήτη του ρολογιού. Το τελείωμα της θήκης εξασφαλίζει ότι η πατίνα αναπτύσσεται ομοιόμορφα. Όταν εκτίθεται σε στοιχεία όπως το νερό και ο αέρας ή στις αλλαγές της θερμοκρασίας, η επιφάνεια του χαλκού θα υποστεί μια διαδικασία οξείδωσης. Αρχίζοντας από το καφέ-κόκκινο χρώμα στη συνέχεια μετατρέπεται σε μπλε ή πρασινο χρώμα. Αυτό το φαινόμενο χρωματισμού του μετάλλου είναι απολύτως φυσικό και η απόχρωση εξαρτάται από τον τύπο του χαλκού και τα στοιχεία στα οποία έχει εκτεθεί. Κάθε μοτίβο οξείδωσης είναι μοναδικό και ο φορέας είναι σε θέση να κάνει το ρολόι πραγματικά δικό του. Η απόχρωση του Verdigris δεν μειώνει την ποιότητα του υλικού, κάθε άλλο, η vintage αυτή εμφάνιση αφηγείται την ιστορία και τις περιπέτειες που έχουν περάσει το ρολόι και ο κάτοχος του. Είναι επίσης δυνατό να επιταχυνθεί η διαδικασία οξείδωσης ή να αναστραφεί για να διατηρηθεί η αρχική εμφάνιση του χαλκού.

Τα λουράκια και τα μπρασελέ προσαρμόζονται και αλλάζονται έυκολα
Κατάλληλο για κάθε περιπέτεια ή οποιοδήποτε στυλ, το λουράκι ή το μπρασελέ κάθε μοντέλου της συλλογής Autavia είναι εναλλάξιμο. Το μπρασελέ και το λουράκι μεταβάλλεται εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας απλά τα κουμπιά στην κάτω πλευρά της θήκης - δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία. Τα λουράκια NATO, τα δερμάτικα λουράκια και τα μπρασελέ από ανοξείδωτο χάλυβα πωλούνται ξεχωριστά, έτσι οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό συνδυασμό που θα συμπληρώσει την την εμφάνιση τους.

Το σύμπαν της Autavia αιχμαλωτίζεται σε μοντέρνο ύφος
Το κομψό, εμπνευσμένο από το cockpit ρολόι της TAG Heuer διαθέτει εντυπωσιακά στοιχεία που έχουν ρίζες από την ιστορία της συλλογής. Αυτά που αγάπησαν αρχικά οι οπαδοί από το πρωτότυπο ήταν η λειτουργικότητα, το διαχρονικό ύφος και η δυνατότητα πολυάριθμων συνδυασμών – αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επίσης εμφανή στα νέα γοητευτικά μοντέλα. Η XL κορώνα ειναι εμπνευσμένη από τα ρολόγια και τους χρονομετρητές που χρησιμοποιούν οι πιλότοι για να διευκολύνουν τη χρήση τους ενώ φοράνε γάντια. Το πρωτότυπο Autavia είναι γνωστό ότι ηταν εξαιρετικά ευανάγνωστο κάτω από όποιεσδήποτε συνθήκες, αυτό ισχύει και με τις νέες χάλκινες εκδόσεις. Οι δείκτες της ώρας, των λεπτών και δευτερολέπτων είναι επικαλυμμένα με SuperLuminova®, καθιστώντας δυνατή την ανάγνωση του χρόνου ακόμα και όταν η περιπέτεια σας οδηγεί στο σκοτάδι.

Το DNA του ωρολογοποιού είναι φανερό στο πρωτοποριακό αυτό Ελβετικό ρολόι πολυτελείας. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι ορατές και στις καινούργιες μοντέρνες εκδοχές του ρολογιού όπου συναντάμε την αυθεντική ταυτότητα του Autavia συνδυασμένη με ένα ανθεκτικό υλικό, την διαχρονική του κληρονομιά, η οποία ενισχύεται από τα ταξίδια και τις περιπέτειες των μεγάλων TAG HEUER ταξιδιώτων και λάτρεις της ζωής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
DNA  |  ρολόι  |  TAG Heuer

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

#Όπωςτοθέλεις

#Όπωςτοθέλεις

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  PROMO
X