ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ανάδειξε τα δικά σου χρώματα με τη Rainbow συλλογή της Eastpak

To αγαπημένο brand ξεκινά έναν νέο ετήσιο θεσμό, λανσάροντας δύο ολοκαίνουργιες, πολύχρωμες και 100% vegan σειρές με σκοπό να γιορτάσει τη διαφορετικότητα

Από φέτος μπορείς να βάλεις περισσότερο χρώμα στις εξορμήσεις σου, με τις νέες, συλλεκτικές Eastpak. To αγαπημένο brand ξεκινά έναν νέο ετήσιο θεσμό, λανσάροντας δύο ολοκαίνουργιες, πολύχρωμες και 100% vegan σειρές με σκοπό να γιορτάσει τη διαφορετικότητα, και που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμες στην Κύπρο.

Από τον Αύγουστο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα στις δύο σειρές, την Rainbow Colour και τη Rainbow Dark, με τις οποίες η Eastpak τιμά το Pride, και θα βοηθάς παράλληλα τη ΛΟΑΤΙ κοινότητα, αφού με κάθε αγορά τσάντας από τις δύο αυτές σειρές, θα δίνεται ‎€5 στον ILGA, τον οργανισμό που μάχεται για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΙ ατόμων σε όλο τον κόσμο.

Τα κλασικά και αγαπημένα backpacks αλλάζουν μορφή, χρωματίζονται και παρουσιάζονται με την πιο cool, καλοκαιρινή τάση, το tie-dye, με κάθε σχέδιο να είναι διαφορετικό, όπως ακριβώς είναι και οι άνθρωποι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
eastpak  |  pride  |  tie-dye  |  fashion  | 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση