ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Φούρνων Ζορπάς, είναι ότι πιο ανθρώπινο έχουμε δει αυτή την περίοδο

Η αλήθεια είναι ότι, αυτές τις μέρες οι εικόνες που βλέπουμε, τόσο γύρω μας όσο και στην τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι από δώρα, Αη Βασίλιδες, τάρανδους, πολύχρωμα φωτάκια, χρυσόσκονη, αστραφτερό διάκοσμο, φαντασμαγορικά party και πλούσια οικογενειακά τραπέζια.

Ανάμεσα σε όλη αυτή τη λάμψη, για 3η συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια #yparxei, των Φούρνων Ζορπάς, μας περνάει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, αυτή τη φορά με το σλόγκαν «Το καλό ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.», κερδίζοντας και φέτος τις εντυπώσεις, αφού αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η ανθρωπιά!

Στο διαφημιστικό σποτ, παρακολουθούμε έναν νεαρό να κινείται ανήσυχος στους δρόμους της πόλης, όταν βλέπει δίπλα του ένα πορτοφόλι να πέφτει από τη τσέπη κάποιου περαστικού. Εμφανώς απορροφημένος σε ένα δικό του πρόβλημα, μπαίνει για μία στιγμή στο δίλημμα - να αφήσει αυτό που τον απασχολεί για να τρέξει πίσω από έναν άγνωστο για να του δώσει το πορτοφόλι ή να συνεχίσει την πορεία του ; ο νεαρός αποφασίζει να κάνει «το σωστό» και να μαζέψει το πορτοφόλι για να το παραδώσει στον κάτοχο του.

Η ιστορία παίρνει μία απροσδόκητη τροπή, που συγκινεί αλλά και προβληματίζει.

Αξίζει να τη δείτε, όχι απλά γιατί είναι μία ιδιαίτερα συγκινητική διαφήμιση, αλλά για τον απλό και απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο που περνάει αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα. Η καλοσύνη – μία από τις σημαντικότερες αξίες ζωής – υπάρχει μέσα σε όλους μας.

Δείτε τη διαφήμιση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

#Όπωςτοθέλεις

#Όπωςτοθέλεις

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  PROMO
X