ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, δύο χρόνια αποχής από μεγάλα events, και ελεύθερη διασκέδαση, είμαστε πλέον πολύ έτοιμοι να απολαύσουμε 45 ώρες μουσικής

Μαρία Σάββα

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, δύο χρόνια αποχής από μεγάλα events, και ελεύθερη διασκέδαση, είμαστε πλέον πολύ έτοιμοι να απολαύσουμε 45 ώρες μουσικής από συγκροτήματα, καλλιτέχνες, performers και DJs που θα ανέβουν στη σκηνή, για να διασκεδάσουμε ξέγνοιαστα, με αισιοδοξία ακριβώς όπως κάναμε 10 χρόνια πριν.

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει στον γραφικό Κάτω Δρυ, από τις 28 έως και τις 30 Ιουλίου με την καλύτερη διάθεση και το πιο ενδιαφέρον line up του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερα από 40 acts Κυπρίων αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών, έχουν προγραμματιστεί καθόλη τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ σε διάφορα σημεία του χωριού. Πέρα από τα acts στην Field και Village stage, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σε όχι αναμενόμενους χώρους, κάποιοι από τους οποίους θα παραμείνουν κρυφοί, μέχρι την τελευταία στιγμή!

Η electro pop sweetheart της ελληνικής μουσικής σκηνής, η υπέροχη Μαρίνα Σάττι, επιστρέφει στην Κύπρο μετά από μακρά απουσία, ενώ στον Κάτω Δρυ θα υποδεχτούμε και τους Nightstalker, ένα από τα μακροβιότερα rock bands. Από τη δέκατη διοργάνωση του “Φέγγαρος” δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος folk rock ποιητής Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska οι οποίοι θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή για ένα πολύ αισθαντικό live.

Με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, μουσικές με κοινή συνισταμένη την καινοτομία και ποιότητα, με δημιουργούς ευφάνταστους, με όραμα και ταλέντο, ο “Φέγγαρος” κατάφερε να καθιερώσει ένα φεστιβάλ πολύ υψηλών προδιαγραφών. Στην καλοκαιρινή ραστώνη, ενός παραδοσιακού γραφικού χωριού της Κύπρου, όπου η διάθεση δίνει τον ρυθμό, οι μελωδίες ταξιδεύουν, φέρνοντας κοντά την παράδοση και την καινοτομία, το νέο και το κλασικό. Για τρεις ημέρες ο “Φέγγαρος” δημιουργεί τις καλοκαιρινές συναυλιακές συνθήκες που δεν θα αναδείξουν μόνο τη μουσική αλλά πρωτίστως την παρέα, την καλή διάθεση και θα δημιουργήσουν τις αναμνήσεις που θα συντηρήσουν τη μελωδία στα αυτιά μας μέχρι την επόμενη φορά.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τα εισιτήριά σας από το website του φεστιβάλ και ετοιμαστείτε για μια γιορτή της μουσικής, με την αισιοδοξία, την ανεμελιά και την ασφάλεια που προσφέρει το πιο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ της Κύπρου σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού.

Ιnfo
Πέμπτη 28- Παρασκευή 30 Ιουλίου 2022
Κάτω Δρύς, Κύπρος
Info/Tickets: www.fengaros.com 
Facebook: www.facebook.com/fengaros 
Instagram: www.instagram.com/fengaros 

Δείτε παραπάνω στο wiz guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση