ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το Παραγάδι νοστιμίζει τις νηστείες μας

Η ψαροταβέρνα που πρέπει να επισκεφτείς ASAP!

Wiz Guide

Πολλοί από εμάς νηστεύουμε για λόγους πίστης ή αποτοξίνωσης, ή επειδή απλώς θέλουμε να κάνουμε μια ελαφριά δίαιτα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν πρέπει να απολαμβάνουμε νοστιμιές σε αγαπημένα μέρη που διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα των πρώτων υλών τους.

Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κάποιος στην ψαροταβέρνα Παραγάδι: τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά καθημερινά με την υπογραφή νοστιμιάς της κυρίας Κατίνας!

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από ολόφρεσκο ψάρι, θαλασσινά, φημισμένες γαριδομακαρονάδες και αστακομακαρονάδες καθώς επίσης ψαρόσουπα, ψαρομεζέδες, fish & chips, καλαμαράκια αλλά και χταποδάκια σχάρας.

Είτε επιθυμούμε μια ιδιαίτερη έξοδο είτε προτιμούμε τη θαλπωρή του σπιτιού, τότε το Παραγάδι είναι η ιδανική επιλογή αφού μας δίνει την επιλογή να απολαύσουμε νοστιμιές του βυθού από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα, για dine in, take away και delivery.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε online στο paragadi.com.cy και δείτε καθημερινά και νέες προσθήκες. Παραγγείλτε τηλεφωνικώς στο 22491310 αλλά και μέσω των πλατφορμών Foody, Bolt, Wolt και Rocket.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση