ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Στου κύριου Γιάννη του «αφιερωσάκια» θα φας εξαιρετικό κρέας

Στην ταβέρνα (Paramali Tavern) του ο κύριος Γιάννης ψήνει μόνο στη σχάρα

Wiz Guide

Σαν βρεθείς στο Παραμάλι μη ψάξεις για πινακίδα με το όνομα της ταβέρνας, αφού δεν υπάρχει. Βάλε σημάδι τον μιναρέ, πάρκαρε δίπλα και κάπου εκεί θα δεις τον καπνό από τη σχάρα.

Στην ταβέρνα (Paramali Tavern) του ο κύριος Γιάννης ψήνει μόνο στη σχάρα: σουβλάκι, σιεφταλιές, κοτολέτες και φυσικά steak!

Επέλεξε τραπέζι, επέλεξε το ποτό που θα πιες αλλά και το είδος του κρέατος που θέλεις να φας και άσε όλα τα υπόλοιπα στον ίδιο.

Εννοώντας πως, με το που κάθεσαι, είναι στάνταρτ πως στο τραπέζι θα έρθουν σαλάτα, χούμοι, τζατζίκι, ταχίνι, αλλά και οι ελιές δικής τους παραγωγής, που μάθαμε πως είναι διάσημες σε όλη την Κύπρο.

Καλό είναι να γνωρίζεις πάντως πως, η κοτολέτα του μαγαζιού είναι turbo (ζυγίζει ένα κιλό) και πως όλα τα steaks είναι από κρέας κυπριακής εκτροφής, από την Πάφο.

Επιπλέον, μπορείς να παραγγείλεις πατάτα τζάκετ, φρέσκια κυπριακή (είτε από την Επισκοπή είτε από τα Κοκκινοχώρια)!

Και επειδή δεν θέλουμε να σε αφήσουμε με την απορία για το πώς προέκυψε το παρατσούκλι «αφιερωσάκιας», μάθε πως ο κύριος Γιάννης πριν από πολλά χρόνια έκανε εκπομπή στο Τρίτο του ΡΙΚ και πως ο κόσμος και οι συνάδελφοί του τού «κόλλησαν» το εν λόγω χαϊδευτικό.

INFO
Τηλ. 99560897
Οδός Αμμοχώστου, Παραμάλι
ΤΡ-Σ 16.00-21.00. Κ 12.00-20.00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
παραμάλι  |  steak  |  κύπρος  |  going out  | 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση