ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Ο πολιτιστικός χάρτης της Λευκωσίας, μαζί με το must και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο πολιτιστικός χάρτης της Λευκωσίας αποκλειστικά με το πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του must, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Οι Λευκωσιάτες σίγουρα την αγαπούν, αλλά περισσότερο λατρεύουν να μεμψιμοιρούν γι’ αυτήν. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μήνες ή και χρόνια να την περπατήσουν. Η πρωτεύουσα, όμως, αλλάζει και παρά τις αδυναμίες της είναι απολαυστική όσο καμιά άλλη πόλη της Κύπρου, όταν την περπατήσεις. Γεμάτη εικόνες, μυρωδιές, ιστορία και πολιτισμό. 

H αλήθεια είναι πως σπάνια δίνεις ευκαιρία στον τόπο σου να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Πέραν της γενικής υποτίμησης που δείχνουν οι Κύπριοι προς την Κύπρο, και πόσο μάλλον προς τη Λευκωσία, η πρωτεύουσα σπάνια υπάγεται στο μυαλό μας στην κατηγορία των πολιτισμικών προορισμών.

Αυτή ακριβώς τη θεωρία αναλάβαμε να καταρρίψουμε, χαρτογραφώντας όσα μπορεί να δει κάποιος στις γειτονιές εντός των τειχών και λίγο παραέξω.

Ο πολιτιστικός χάρτης της Λευκωσίας αποκλειστικά στο πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του must, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X