ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μερακλίδικος καφές σε 10+3 καφενεία

Επιτέλους διανύουμε μια από τις πιο ωραίες εποχές του χρόνου και δεν έχουμε παρά να χαρούμε με βόλτες ή εκδρομές σε κάποιο χωριό, για να βιώσουμε χαλαρές, όμορφες, αυθεντικές στιγμές και ταυτόχρονα να ξεφύγουμε από την πολυκοσμία. Τι καλύτερο από το να βρεθείτε σε ένα όμορφο καφενείο στην πλατεία ενός χωριού, στο κέντρο της πόλης, που με την ομορφιά, την αισθητική, αλλά και τον μυρωδάτο κυπριακό καφέ του θα σάς χαρίσει ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές;

Το wiz προτείνει 10+3 παραδοσιακά-μοντέρνα καφενεία όπου ο καφές είναι μέρος της κουλτούρας τους και σίγουρα θα σάς προσφέρουν τα πιο πάνω.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΜΕΡΟ

ΤΗΛ.97848155
Πολυβίου 24, παλιά Λευκωσία
Καφενείο κρυμμένο σε δρόμο παράλληλο της Έκτωρος, αποπνέει μια γοητεία από τον παλιό παραδοσιακό κυπριακό καφενέ. Απόμερο, μικρό και φιλικό, με αναπαυτικές, σκηνοθετικές καρέκλες κατά μήκος του πεζόδρομου, με chill out διάθεση και πνεύμα φιλοξενίας. Με καφέδες, ροφήματα, γλυκά και εγκάρδια εξυπηρέτηση.
Δ-Κ 10.00-23.00

Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΤΗΛ.22672526
Λήδρας 118, παλιά Λευκωσία
Το παλιό καφεκοπτείο, με τις μηχανές για καβούρδισμα να λειτουργούν ακόμα, μυρίζει πάντα φρέσκο καφέ και έχει αέρα παλιάς εποχής. Συμπαθέστατο και cozy, με βολικές καρέκλες, υπέροχο κυπριακό καφέ με υπογραφή και λουκουμάκι. Αγοράζεις και για το σπίτι.
Δ-Κ 07.00-18.00

ΑΝΩ ΚΑΤΩ

ΤΗΛ.96676720
Περικλέους 16, παλιά Λευκωσία
Μικρό καφενείο στα σοκάκια της παλιάς πόλης. Χαλαρή ατμόσφαιρα για πιλότα και τάβλι, με ωραία διακόσμηση, λίγα τραπεζάκια και επιλεκτικός μεζές με σπιτική φροντίδα. Ζωντανή μουσική κάθε Τετάρτη Παρασκευή.
Δ-Σ 17.00-24.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση