ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η κουμανταρία στη νέα εποχή

Όσα ζήσαμε στο Οινοποιείο Καρσερά στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 5 Σεπτεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μαρία Φάντη

Προσπάθησαν να το αντιγράψουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το κυπριακό νάμα, ο γλυκός οίνος με την πλούσια γεύση, τα αρώματα αλλά και την ιστορία, ζει μαζί μας για να μας υπενθυμίζει πως πρέπει να τιμάμε το ιστορικό παρελθόν μας αλλά και πως η εξέλιξή του δεν είναι κάτι κακό. Η αφορμή για να μάθουμε περισσότερα για τον αγαπημένο οίνο ήταν ένα άρθρο που υπέπεσε στην αντίληψή μας σχετικά με την κουμανταρία και τα κουμανταροχώρια. Στο άρθρο γινόταν αναφορά σε κάποια οινοποιεία που παράγουν μόνο κουμανταρία. Αυτό το ξέραμε βέβαια. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζαμε είναι πως πλέον ο οίνος των τότε σταυροφόρων εξελίχθηκε στην εποχή μας από τους ανθρώπους του Οινοποιείου Καρσερά. Και επειδή η περιέργεια δεν σκοτώνει πια τη γάτα, αλλά την οδηγεί σε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις, ταξιδέψαμε μέχρι τα κουμανταροχώρια για να ανακαλύψουμε πώς η κουμανταρία της νέας εποχής μπορεί να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή. 

Με πορεία που συνεχίζεται, αναπτύσσεται και συμβαδίζει με τους σύγχρονους ρυθμούς, το γλυκό κρασί της Κύπρου παραμένει το ποιοτικό νέκταρ της αρχαιότητας που ευφραίνει καρδιές. 

Όσα ζήσαμε στο Οινοποιείο Καρσερά στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 5 Σεπτεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση