ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Striped midi φόρεμα και cow boy boots
 

6 food instagrammers μάς προτείνουν τα αγαπημένα τους delivery

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς local foodies που πρέπει να ακολουθήσεις και τους ζητήσαμε να μας προτείνουν τις αγαπημένες τους delivery επιλογές

Μαρία Φάντη

Ίσως έχετε βαρεθεί να ακούτε τις λέξεις instagrammers, influencer, instagrammable αλλά, αν υπάρχει μια κατηγορία που ίσως χρειάζεσαι στο insta-feed σου, αυτή είναι οι food-grammers. Ζούμε, λοιπόν, στην εποχή όπου το insta-feed μάς προτείνει πολλά, και οι λογαριασμοί αυτοί είναι must γιατί εκτός από υπέροχες εικόνες που κάνουν τα στομάχια μας να γουργουρίζουν, μας ωθούν να δοκιμάσουμε και εμείς τις λιχουδιές αυτές.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς local foodies που πρέπει να ακολουθήσεις και τους ζητήσαμε να μας προτείνουν τις αγαπημένες τους delivery επιλογές που τους συντροφεύουν στην καραντίνα μέχρι να μας επιτρέψουν οι καταστάσεις να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας γευστικά σποτάκια.

@cypruseats

Ο Άκης το μόνο που κάνει, όπως λέει και στο bio του, είναι να τρώει, να ποντάρει και να ξανατρώει. Ένας λογαριασμός με πολλές επιλογές και προτάσεις που σε κάνουν να θέλεις να φας. Τις παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο που σε φέρνει στο σημείο να σκέφτεσαι αν πρέπει να τον κάνεις unfollow με όλους αυτούς τους γευστικούς πειρασμούς αλλά στο τέλος πάντα νικάει το φαγητό αφού δεν μπορείς να αντισταθείς (τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση). Ο cypruseats, λοιπόν, περνά την καραντίνα του με αγαπημένα σούσι και όχι μόνο από το Bao Bun, brunch πιάτα από το Strange Days και νόστιμες μεσογειακές γεύσεις από το Βάλτου Ρίγανη.

@cyfoodgram

Πίσω από τον λογαριασμό @cyfoodgram κρύβεται η γλυκιά Έλενα. Οι αναρτήσεις της αρκετές φορές μας βάζουν σε πειρασμό, ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με γλυκά. Η Έλενα προτείνει τα αγαπημένα burgers του burger shop και του Hangry Ghost, τα bao από το Bao Pau αλλά και το αδερφάκι του εστιατορίου Μπέμπα, Beba Bun.

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση