ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

5 λιλιπούτειες κυπριακές παραλίες για τα πιο πριβέ μπάνια

Για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναχικό μπάνιο σε μια ήσυχη ή και απομονωμένη παραλία

Wiz Guide

Για όσους δεν αρέσκονται στη βαβούρα του Figtree, των Φοινικούδων, του Lady’s Mile και του Coral Beach, αλλά θέλουν να απολαύσουν μοναχικό μπάνιο σε μια ήσυχη ή και απομονωμένη παραλία, έχουμε κάτι καλό να προτείνουμε.

Πέντε παραλίες που τις γνωρίζουν οι λίγοι και προσφέρονται για πολύ πριβέ καταστάσεις, έτσι ώστε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να κάνετε ηλιοθεραπεία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Στο Governor’s

Οι ασπρόβραχοι και οι μικρές παραλίες (σαν σπηλιές) που σχηαμτίζουν δημιουργούν το πιο ιδανικό σκηνικό για τα πιο ρομαντικά μπάνια και τις πιο ρομαντικές λήψεις για φωτογραφίες στο Instagram.

Φωτογραφία: @couple.away

 

Στην Αγία Νάπα, κοντά στον Άμμο του Καμπούρη

Μια τεχνητή παραλία που δημιουργήθηκε τα τελευταία μερικά χρόνια στην Αγία Νάπα, σε ένα σημείο κοντά στον Άμμο του Καμπούρη. Ιδιωτική δεν είναι, μιας και δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πράγμα, οπότε ανακάλυψέ την και κάνε ελεύθερα τις βουτιές σου.

Φωτογραφία: Αντώνης Λοϊζίδης

 

Στο Makronissos Beach, στην Αγία Νάπα

Σε κάποιο σημείο της δημοφιλούς παραλίας Μακρόνησος, υπάρχει μια απομονωμένη παραλία για πολύ μυστικές καταστάσεις. Ανακάλυψέ την και κάνε παιχνίδι μόνος σου!

Φωτογραφία: Andrie Charalambous‎, Τοπία της Κύπρου

 

Στη Σπηλιά του Δράκου, στον Πωμό

Βρίσκεται στον Πωμό, αναβλύζει γλυκό νερό και εκτός από πριβέ μπάνια προσφέρει επίσης τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα (διάβασε περισσότερα εδώ).

‎Φωτογραφία: Christos Constantinides‎, Τοπία της Κύπρου

 

Στην Αγία Νάπα

Ίσως η πιο μικρή παραλία στο νησί βρίσκεται στην Αγία Νάπα. Είναι αμμώδης και διαθέτει μια φυσική ομπρέλα, λόγω της σπηλιάς στο πίσω μέρος.

Φωτογραφία: Στέφανος Σάββα, Στο Νησί / At the island

 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση