ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

10+1 Iδέες για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και το Wiz φροντίζει να το κάνει ξεχωριστό με 10+1 προτάσεις διασκέδασης.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και το Wiz φροντίζει να το κάνει ξεχωριστό με 10+1 προτάσεις  διασκέδασης.

MOYΣΙΚΗ

Κύπρος και Βιέννη

Η Πρωτοχρονιάτική Συναυλία της Βιέννης αποτελεί το πρωταρχικό μουσικό γεγονός των εορτασμών για την έναρξη του νέου χρόνου στην Ευρώπη. Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συντονίζεται με το πνεύμα της Βιεννέζικης παράδοσης με έργα που φέρουν τη μαγεία και τη χαρά αυτής της εορταστικής περιόδου. Στο ίδιο πρόγραμμα, η Σ.Ο.Κ. και ο μαέστρος Bachmann συντονίζονται και με τον παλμό της Κύπρου, ερμηνεύοντας πλάι στο μπρίο και την γοητεία των Βιενέζικων χορών και δύο πολύ ξεχωριστά έργα Κυπρίων συνθετών. Ανοίξτε τις καρδιές σας και αφήστε την υπέροχη αυτή μουσική να σας σαγηνεύσει.(Παρασκευή 17/1 Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.30)

Πάνος Μουζουράκης

Μετά από τα τελευταία EP & LP με τίτλο «Αυτή είναι η ζωή» και « THAT'S LIFE», ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει από την Αμερική πάνω στη σκηνή της Διαχρονικής για να αποδείξει ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί με το “That's live”. Μια ζωντανή παράσταση, με όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στην ζωή και την σκηνή. (Παρασκευή 17/1 Διαχρονική Μουσική Σκηνή Λευκωσία, 22.30)

Β. Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται για μια μοναδική μουσική παράσταση στο Ravens Music Hall Limassol. Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. (Παρασκευή 17/1 Ravens Λεμεσός, 22.00)

Μαντήλιν ολομέταξον

Η ιδέα ξεκίνησε από το Καφενείο Βαλίτσα στη Λευκωσία όπου ο Ευαγόρας Καραγιώργης και η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, συναντήθηκαν και άρχισαν παρουσιάζοντας κομμάτια του Ευαγόρα. Στη συνέχεια, σκαλίζοντας παλιά δεφτέρια και νότες διεύρυναν τον μουσικό τους χάρτη και σε άλλες μουσικές περιπλανήσεις. Σε αυτή τη μουσική παράσταση λοιπόν, θα ακούσετε μουσικές και τραγούδια βγαλμένα μέσα από μεταξένια μαντήλια, μουσικές και τραγούδια που φτιάχτηκαν με τον παλιό τρόπο σκέψης, αλλά ηχούν φρέσκιες στ’ αυτιά μας. Θα απολαύσετε τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν και σας ταξίδεψαν μέσα στον χρόνο: τον παρόντα, τον παρελθόντα και τον μέλλοντα. (Παρασκευή 17/1 Τεχνόπολις 20 Πάφος, 20.00)

Διαβάστε την συνέχεια στο wiz-guide

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση