ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Ραβιόλια με αναρή και σπανάκι

Αθηνά Λοϊζίδου

Υπέροχα σπιτικά ραβιόλια με σπανάκι και αναρή, φτιαγμένα με σπιτικιά πάστα με την βοήθεια της νέας κουζινομηχανής BOSCH. Θα χρειαστείτε το εξάρτημα γάντζου της κουζινομηχανής για να φτιάξετε την ζύμη. Μετά, απλά ανοίγετε την πάστα χρησιμοποιώντας το εξάρτημα του ανοίγει ζύμη ρυθμισμένο στην στάση 4.

Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά της πάστας. Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα γάντζου, χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια μπάλα ζύμης.
  2. Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα που ανοίγουμε ζύμη, στην στάση 4, περνάμε την ζύμη από την μηχανή για να έχουμε ένα φύλλο ζύμης.
  3. Τοποθετούμε τα φύλλα ζύμης σε ένα αλευρωμένο πάγκο εργασίας. Κόβουμε την ζύμη σε στρόγγυλα κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι σαν κουπάτ.
  4. Εντωμεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης.
  5. Tοποθετούμε ένα κουταλάκι γέμιση σε κάθε μισό κομμάτι, διπλώνουμε και σφραγίζουμε χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Όταν φτιάξουμε όλες τα ραβιόλια τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
  6. Σε ένα κατσαρόλι ζεστάνουμε αρκετό νερό μέχρι να κοχλάσει έντονα. Κοχλάζουμε τα ραβιόλια για 5 λεπτά. Αφαιρούμε απ το νερό με μια τρυπητή κουτάλα. Σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ζυμαρικά: Τελευταία Ενημέρωση