ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Πρέπει να δοκιμάσεις coq au vin με ρύζι τρούφας

Αθηνά Λοϊζίδου

Ένα ρετρό πιάτο που λατρεύω. Μια συνταγή που πρόσφατα έχω τελειοποιήσει. 

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 40’ 

Υλικά

Για 5 μερίδες
550 γρ. μπούτια κοτόπουλο χωρίς δέρμα και κόκκαλα
Αλεύρι για να αλευρώσουμε το κοτόπουλο
Αλάτι και πιπέρι
50 γρ. ελαιόλαδο
170 γρ. μπέικον κομμένο σε κομματάκια
300 γρ. baby κρεμμύδια, καθαρισμένα
200 γρ. μικρά, φρέσκα μανιτάρια button
50 γρ. κονιάκ
150 γρ. συσκευασμένη ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 κουταλιά πελτέ ντομάτα (προαιρετικά)
70 γρ. νερό, στο οποίο διαλύουμε 1 ζωμό κότας
250 γρ. κόκκινο κρασί
Αλάτι - πιπέρι
Μουσελίνα με αρωματικά (θυμάρι, δάφνη, ελάχιστο δεντρολίβανο)

Για το ρύζι
200 γρ. ρύζι
500 ml νερό
1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών
1 κουταλιά λάδι τρούφας
1 κουταλιά ταρτούφο

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα Burger αλλιώς!

Κυπριακό Burger

Το ονομάζω Κυπριακό Burger γιατί τα φτιάχνω με το καλύτερο Κυπριακό χοίρινο, ατρησία, ρίγανη ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΚΡΕΑΣ
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή!

Κοτόπουλο Teriyaki

Αυτή η συνταγή για κοτόπουλο είναι καλύτερη από take away! Φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα στο ...
Αθηνά Λοϊζίδου
 |  ΚΡΕΑΣ