ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: ''Δεν στήριξα τα όνειρα μου σε ξένες πλάτες''

Στο must Ιανουαρίου, που κυκλοφορεί με την ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' εκτάκτως την 1/1

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν χρειάζεται συστάσεις. Με είκοσι χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, έχει κτίσει την εικόνα της με πολλές ώρες δουλειάς, θυσίες, δυσκολίες αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, μέχρι να καταλήξει σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σταθερές αξίες της κυπριακής τηλεόρασης.

Φωτογραφημένη στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάνει τον δικό της απολογισμό της πολύχρονης πορείας της αλλά και μιας χρονιάς που εύκολα μπορεί να θεωρηθεί μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας. Ακόμα όμως και από το 2020 επιλέγει να κρατά τα θετικά, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς απ' αυτήν. Η προσωπική της ζωή, ο αναταγωνισμός, η ασύγκριτη σχέση της με τους τηλεθεατές, και ο δικός της απολογισμός, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, με φόντο έναν χώρο γεμάτο τέχνη.

''Οι δικές μου επιλογές ήταν πάντα οι δύσκολες διαδρομές με τον κόπο και τη δουλειά μου. Δεν βασίστηκα ποτέ σε φιλίες, σε λυκοφιλίες και σε καλές δημόσιες σχέσεις. Δεν στήριξα κανένα από τα όνειρά μου σε ξένες πλάτες, γι’ αυτό σου λέω ότι όλο αυτό είναι το πιο δύσκολο'' λέει ανάμεσα σε άλλα. 

Με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον, η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχεται το 2021 με το must Ιανουαρίου, που κυκλοφορεί με την ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' εκτάκτως την 1/1. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση