ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Viral έγινε η νέα διαφήμιση της Nike για τις εγκύους αθλήτριες

Το ηχηρό μήνυμα.

newsroom must

Μία νέα διαφήμιση με ένα σημαντικό μήνυμα από την Nike κάνει το γύρω του Διαδικτύου και είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες και συγκεκριμένα τις αθλήτριες.

Έτσι, η εταιρεία αθλητικών ειδών λανσάρει την πρώτη της συλλογή που απευθύνεται αποκλειστικά σε έγκυες και μητέρες αθλήτριες.

Με ένα ηχηρό μήνυμα και ένα βίντεο που παρουσιάζει την ωμή αλήθεια, δείχνει γυναίκες αθλήτριες, νοικοκυρές, μητέρες μα πάνω από όλα είναι όλες τους γυναίκες. Γυναίκες που σηκώνουν καθημερινά όλα τα βάρη στους ώμους τους, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν σε όλους τους ρόλους που έχουν.

«Μπορείς να είσαι αθλήτρια; Εσύ, έγκυος. Εσύ, μητέρα. Εξαρτάται. Τι είναι αθλήτρια;», ξεκινά το βίντεο δείχνοντας μια αθλήτρια να βγάζει γάλα για το μωρό της ενώ μια άλλη να είναι σχεδόν ετοιμόγεννη.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την καθημερινότητα των γυναικών/αθλητριών/μητέρων/εγκύων που ταυτόχρονα προπονούνται φορώντας τα αθλητικά τους ρούχα αλλά πρέπει παράλληλα να προσέξουν και το μωρό τους.

Η διαφήμιση καταλήγει ότι η εγκυμοσύνη και μετέπειτα η μητρότητα είναι ένας μαραθώνιος και ότι οι γυναίκες αυτές είναι οι πιο σκληρές αθλήτριες, που μπορούν να τα φέρουν όλα εις πέρας.

Στο βίντεο, που ονομάζεται «The Toughest Athletes», βλέπουμε γνωστές αθλήτριες όπως η Serena Williams με την κόρη της.

Πάνω από 20 γυναίκες, διαφορετικές όλες μεταξύ τους, πήραν μέρος στη διαφήμιση για να προβάλλουν την δύναμη που απαιτείται γι' αυτά τα στάδια της ζωής τους.

Το βίντεο κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια για το δυνατό μήνυμα που στέλνει αλλά και την ρεαλιστική απεικόνιση των καθημερινότητας αυτών των γυναικών.

Το βίντεο αγγίζει τα 5 εκατ. προβολές στο Youtube.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση