ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Το trailer της νέας ταινίας των Sussex είναι γεγονός

Όλες οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Μετά και την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, αποκαλύπτοντας πολλά από την ζωή τους στο Παλάτι του Buckingham, στην Oprah Winfrey τον περασμένο Μάρτιο, ήρθε η ώρα να δούμε όλα όσα διαδραματίστηκαν από την δική τους σκοπιά και σε ταινία.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έγινε η ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό στο ‘Lifetime’, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες, από τους πρωταγωνιστές που πρόκειται να ενσαρκώσουν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan, με αρκετούς από τους fans να αντιδρούν με την απόφαση καθώς, οι ίδιοι δεν έμοιαζαν καθόλου στο πριγκιπικό ζεύγος.

Ωστόσο, το πρώτο trailer της ταινίας είναι εδώ, το ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’, που επικεντρώνεται στην απόφαση του ζευγαριού να αποχωρίσει από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ως ενεργά μέλη του θεσμού, αναζητώντας μια καλύτερη – πιο ελεύθερη ζωή στην

Αμερική, με τους δημιουργούς να δηλώνουν μεταξύ άλλων «"Η ταινία θα αποκαλύψει τι συνέβη στην πραγματικότητα μέσα στο παλάτι που οδήγησε το ζευγάρι να καταφύγει σε αυτή την απόφαση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα ομορφότερο μέλλον για τους ίδιους και τον γιο τους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@lifetimetv)

Στα πλάνα, βλέπουμε και αναφορές στην συνέντευξη του ζευγαριού με την Oprah Winfrey, και την Meghan να κάνει αναφορά, στην ρατσιστική συμπεριφορά που δέχτηκε ο γιος τους, Archie από μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ενώ μεταξύ άλλων, αναμένεται να παρακολουθήσουμε, την απόγνωση και μοναξιά που έζησε η Δούκισσα, αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε το ζευγάρι όταν το παλάτι δεν τους υποστήριξε απέναντι στα media.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση