ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το «Stranger Things 4» κοντεύει να ξεπεράσει το «Squid Game» με 1 δισεκατομμύριο ώρες προβολής στο Netflix

Το υπερφυσικό show των Duffer Brothers επιτυγχάνει ένα νέο ορόσημο

Μαρία Σάββα

Με το Netflix να προβάλει τον πολυαναμενόμενο τόμο δύο της σεζόν 4 του "Stranger Things" την περασμένη εβδομάδα, το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με θεωρίες και συνομιλίες που σχετίζονται με το υπερφυσικό show. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, η γιγαντιαία διαδικτυακή streaming πλατφόρμα μόλις αποκάλυψε ότι η σεζόν 4 του "Stranger Things" έγινε η δεύτερη σειρά που ξεπερνά το σημάδι προβολών ενός δισεκατομμυρίου ωρών. Ενώ το πρώτο show που πέτυχε αυτό το ορόσημο ήταν το κορεάτικο δράμα "Squid Game", η πρόσφατα κυκλοφορηθείσα τόμος δύο από την υπερφυσική σειρά των Duffer Brothers έχει φτάσει τις 1.15 δισεκατομμύρια ώρες στο Netflix (μετά από σχεδόν 300 εκατομμύρια ώρες  το περασμένο Σαββατοκύριακο).

Ενώ το σύστημα μέτρησης θεαματικότητας του Netflix μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο να κατανοηθεί, η διαδικτυακή πλατφόρμα συνεχούς ροής αποκάλυψε ότι η σεζόν 4 "Stranger Things" κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο Top 10, 93 διαφορετικών χωρών. Επιπλέον, οι παλαιότερες σεζόν του υπερφυσικού show ήταν επίσης μάρτυρες μιας αύξησης λόγω της τεράστιας επιτυχίας των νέων επεισοδίων.

Οι Duffer Brothers συνεχίζουν να κάνουν tease τους οπαδούς του "Stranger Things" με πιο ενδιαφέρουσες ενημερώσεις για την επόμενη σεζόν, η σειρά συνεχίζει να ανεβαίνει τη λίστα με τις ώρες προβολής. Με το "Stranger Things" να πλησιάζει περισσότερο το "Squid Game" το οποίο κατέχει αυτήν τη στιγμή την κορυφαία θέση με 1,6 δισεκατομμύρια ώρες προβολής, η 4η σεζόν θα μπορούσε εύκολα να περάσει αυτόν τον αριθμό δεδομένης της συνεχιζόμενης τάσης και του χρόνου εκτέλεσης (πολύ περισσότερο από το δράμα επιβίωσης του Hwang Dong-hyuk).

Οι εκπληκτικές ερμηνείες από το σύνολο των ηθοποιών του "Stranger Things" που αποτελείται από τους Millie Bobbie Brown, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Gaten Matarazzo και άλλους που προσφέρουν εκπληκτικές παραστάσεις μπροστά από την κάμερα, γι’ αυτό και θα είναι δύσκολο να βγάλετε τα μάτια σας από την οθόνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση