ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Το Netflix τρολάρει τα θρίλερ με μια μίνι σειρά με έναν... υπέροχο τίτλο!

Ο τίτλος που σίγουρα δεν θα θυμάσαι, σε μια σειρά που μάλλον δεν θα ξεχάσεις

Σε μια σειρά που θυμίζει πολύ τις ταινίες ''Scary Movie'' αλλά στο πιο καλογυρισμένο τους, που σατιρίζει ταινίες θρίλερ... ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. 

Στο επίκεντρο είναι μια γυναίκα, η Anna, της οποίας η κάθε μέρα μοιάζει ίδια. Κάθεται με το κρασί της κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, βλέποντας τη ζωή να προχωρά. Όταν ένας όμορφος άντρας μετακομίζει στο απέναντι σπίτι, τα πράγματα φαίνεται πως επιτέλους θα πάνε λίγο καλύτερα. Φυσικά η σκέψη αυτή σταματά όταν γίνεται μάρτυρας ενός φόνου. Ή μήπως όχι; 

Η Kristen Bell πρωταγωνιστεί και από το τρέιλερ φαίνεται πως η μαύρη κωμωδία / θρίλερ / ταινία μυστηρίου αντλεί επιρροές από ταινίες όπως το ''The Woman in the Window'' και ''The Girl on the Train'', εκτός των άλλων, κι αν αυτό ισχύει μάλλον θα την λατρέψουμε. 

Και το όνομα αυτής της μίνι σειράς είναι ''The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window'', και με αυτό τον τίτλο σιδηρόδρομο κατάφερε ήδη να γίνει viral, για τους πιο σωστούς λόγους. Κυκλοφορεί στις 28 Ιανουαρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
τρέιλερ  |  netflix  |  σειρά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση