ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

''Fear Street'': To Netflix κυκλοφορεί μια τριλογία τρόμου

Τρία σίγουρα movie nights του Ιουλίου

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα '90s επιστρέφουν στο Netflix με όχι μία αλλά τρεις ταινίες σε μορφή τριλογίας. Βασισμένες στην σειρά βιβλίων ''Fear Street'' του R.L. Stine, οι τρεις ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις 2, 9 και 16 Ιουλίου.

Όλα ξεκινούν το 1994 όταν μια ομάδα από εφήβους ανακαλύπτει πως τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους εδώ και δεκαετίες, ίσως συνδέονται μεταξύ τους, και πως αυτοί πιθανότατα είναι οι επόμενοι στόχοι. Τα βιβλία - και οι ταινίες - ακολουθούν τον εφιάλτη που κατατρέχει την πόλη Shadyside. Κάθε μία ταινία καλύπτει μια διαφορετική χρονική περίοδο, με την πρώτη να ξεκινά το 1994, την δεύτερη να πάει πίσω στο 1978 και την τρίτη στο 1666. 

H σειρά βιβλίων ''Fear Street'' πρωτοκυκλοφόρησε το 1989 και ήταν η νεανική εκδοχή του blockbuster ''Goosebumps'', που βοήθησε να καταξιωθεί ο Stine και η ταινία που ακολούθησε έγινε πλέον κλασική του είδους. Το 2015, μιλώντας στο The Verge, ο Stine είπε πως ποτέ δεν ήθελε να είναι τρομακτικός, ''ήθελα να είμαι αστείος''. 

Όπως και να 'χει, η τριλογία ''Fear Street'' έχει εξεληχτεί στο event του Ιουλίου, και τώρα κυκλοφόρησε και το γενικό τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fear street  |  netflix  |  ταινίες  |  horror  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση