ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Το νέο teaser της σειράς ''Lord of the Rings'' είναι γεγονός

Το teaser που αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο της σειράς

newsroom must

Η σειρά ''Lord of the Rings'' του Amazon Prime είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αναμενόμενες του 2022 και όχι άδικα. To στούντιο της Amazon αγόρασε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας το 2017 έναντι $250 εκατομμυρίων, με δέσμευση για παραγωγή πέντε σεζόν στις οποίες θα δοθεί τουλάχιστον $1 δισεκατομμύριο, κάνοντάς την την ακριβότερη τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ. 

Θα λαμβάνει χώρα στη Δεύτερη Περίοδο του Middle Earth, πριν τα γεγονότα των βιβλίων και των ταινιών ''The Hobbit'' και ''Lord of the Rings'' και θα ακολουθεί τους κεντρικούς  χαρακτήρες που έρχονται αντιμέτωποι με την επανεμφάνιση του κακού. 

Το νέο teaser, που δεν δείχνει κάτι παρά μόνο την δημιουργία των δαχτυλιδιών, αποκαλύπτει πως ο βασικός υπότιτλος της σειράς είναι ''The Rings of Power''. 

''Είναι ένας τίτλος που φαντάζομαι να στέκει δίπλα από τα κλασικά βιβλία του J.R.R. Tolkien. Το 'Rings of Power' ενώνει όλες τις μεγάλες ιστορίες της Δεύτερης Περιόδου: τη δημιουργία των δαχτυλιδιών, την ανέλιξη του Λόρδου Sauron, την επική ιστορία του Numenor και την τελευταία συμμαχία των Ξωτικών και των Ανθρώπων. Μέχρι τώρα, ο κόσμος έχει δει την ιστορία ενός μόνο δαχτυλιδιού, αλλά πριν υπάρξει μόνο ένα, υπήρχαν πολλά, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την ιστορία τους'' λένε οι υπεύθυνοι του σόου, J.D. Payne και Patrick McKay. 

Δείτε το teaser.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση