ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

To... μισό Hollywood πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία φαντασίας

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Adam McKay

Οι ταινίες με ανσάμπλ καστ είναι πάντα ενδιαφέρουσες. Όταν δε, πρόκειται για κωμωδία, τότε έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλούς μεγάλους ηθοποιούς του Hollywood - ή έστω, αστέρια της showbiz - σε ρόλους στους οποίους δεν τους έχουμε συνηθίσει. Κάτι τέτοιο μάλλον θα συμβεί και με την πολυαναμενόμενη ταινία ''Don't Look Up'' του Netflix. 

Δεν έχουν γίνει ακόμα πολλές πληροφορίες γνωστές, παρά μόνο μία πρόταση για περίληψη και 10 ονόματα από το καστ. Αυτά όμως τα ονόματα είναι αρκετά για να κάνουν... hype! 

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε, το καστ θα περιλαμβάνει τους Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, Meryl Streep, Matthew Perry, Himesh Patel, Kid Cudi και Ariana Grande κι αν αυτά δεν είναι αρκετά, το στόρι θα ακολουθεί δύο αστρονόμους στην προσπάθειά τους να προειδοποιήσουν τον κόσμο πως ένας γιγάντιος μετεωρίτης πρόκειται να καταστρέψει τη Γη σε έξι μήνες. 

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Adam McKay, που πήρε το χρυσό αγαλματίδιο το 2016 για το σενάριο της ταινίας ''The Big Short''.  

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ανέβει στην πλατφόρμα streaming.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση