ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

To Μαντάμ στο 2o Cocktail Festival στην Κύπρο

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της.

newsroom must

Το μπαρ που έγινε talk of the town από την πρώτη μέρα, ανανέωσε φουλ την εικόνα της Πλατείας Ηρώων στη Λεμεσό. Με industrial εντυπωσιακή μπάρα, ιδιαίτερο φωτισμό και το πιο δυνατό χαρτί του, τα εξαιρετικά signature κοκτέιλ του Στέφανου Αθανασίου και της ομάδας του. Η ομάδα του Μαντάμ θα είναι στο 2ο Cocktail Festival με ένα πολύ ξεχωριστό κοκτέιλ.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;
Η δημιουργικότητα, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός από τους εργαζόμενους στα μπάρ, η ποικιλία επιλογών, η προώθηση των προϊόντων από τις εταιρείες ποτών και οι διοργάνωσεις όπως αυτή έχουν στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στο κοκτέιλ. Διοργανώσεις όπως το «cocktail festival» φέρνουν επαγγελματίες μαζί κάνοντας showcase την δουλειά τους με αποτέλεσμα την ενίσχυση της δυναμικής που έχει η τέχνη της ανάμειξης ποτών. Πολλές φορές το που θα βγούμε το βράδυ εξαρτάται από το που φτιάχνουν το αγαπημένο μας κοκτέιλ ή αν θα μας προσφέρουν κάτι που θα μας αρέσει.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;
Είναι πολλά τα στοιχεία που κάνουν ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό. Ένα πετυχημένο μπαρ σίγουρα πρέπει να προσφέρει εμπειρία και να έχει επιλογές ποτών και κοκτέίλ που να συναντούν τις γευστικές προσδοκίες του κοινού του.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο κοκτέιλ φεστιβάλ;
Σαν βάση έχουμε την Belvedere βότκα που ο κρυστάλλινος και βελούδινος χαρακτήρας της επιτρέπει στον φρέσκο χυμό ρόδι και στα υπόλοιπα συστατικά να είναι επίσης πρωταγωνιστές στο γευστικό προφίλ του κοκτέιλ που θα προσφέρουμε. Σαν βασική αρχή το RawDean έχει την εποχικότητα και το sustainability. Πιστεύουμε στα εποχιακά προϊόντα και μάλιστα σε συνδυασμό με την εναλλακτική χρήση των αναψυκτικών που είχαν αλλάξει ποιοτικά λόγω απώλειας αερίου δημιουργησαμε ένα environmental friendly κοκτέιλ και ακόμη περισσότερο ένα sustainable προϊόν για μια επιχείρηση. Το όνομα RawDean ηχητικά στα Κυπριακά ακούγεται «ΡΟΔΙΝ» από το εποχιακό φρούτο του Φεβρουαρίου. Οι αγγλικές λέξεις Raw και Dean από μόνες τους συμβολίζουν, η λέξη Raw την εποχικότητα και φρεσκάδα, και η λέξη Dean ότι η Belvedere βότκα είναι και πολύ καθηγητική.

Στις 19 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στη Λευκωσία όπου 20 κορυφαία bars από την Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Info
Τρίτη 19 Οκτωβρίου, 19.00
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση