ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Το απολαυστικό βίντεο με την αποκάλυψη του τίτλου της νέας ταινίας ''Spider-Man''

Τι τίτλο έχει τελικά η ταινία;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η τρίτη ταινία ''Spider-Man'' έχει και επίσημα τίτλο και η ανακοίνωση έγινε με ένα απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε ο πρωταγωνιστής, Tom Holland στο Instagram. 

Στο βίντεο, ο Holland και οι συμπρωταγωνιστές του, Zendaya και Jacob Batalon, φεύγουν από το γραφείο του σκηνοθέτη, με τον Holland να λέει πως για ακόμα μια φορά του έδωσαν ψεύτικο τίτλο, με τους άλλους να δικαιολογούν τη στάση του σκηνοθέτη. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν, ο Holland έγινε viral ουκ ολίγες φορές γιατί σε διάφορες συνεντεύξεις τού ξέφευγαν spoilers τόσο για προηγούμενες ταινίες ''Spider-Man'', όσο και για τις ''Avengers''. Γι' αυτό τον λόγο, λίγες μέρες πριν την δημοσίευση αυτού του βίντεο, οι τρεις ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία, με τον κάθε ένα να ανακοινώνει διαφορετικό τίτλο.

Στη συνέχεια του κλιπ, και όσο η τριάδα συζητά και φεύγει από το πλάνο, η κάμερα εστιάζει σε έναν πίνακα όπου υπάρχει γραμμένο με μαρκαδόρο ''Spider-Man: No Way Home'' και, νομίζουμε, πρόκειται για τον επίσημο τίτλο.  

Όπως και να 'χει, η ταινία κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου 2021. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
spider-man  |  zendaya  |  tom holland  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση