ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

To αγαπημένο cafe των Κύπριων fashionistas στο Παρίσι

Αξίζει να το βάλετε στο must go travel list σας

Ριάνα Στυλιανού

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες, εμπλουτίζοντας τον κόσμο της μόδας με τις λαμπερές δημιουργίες των Γάλλων σχεδιαστών, τα σούπερ edgy street style looks στην πόλη του φωτός και τις εμφανίσεις από τα after parties των οίκων, οι αναρτήσεις από τις Κύπριες fashionistas στην εν λόγω πόλη αυξήθηκαν ραγδαία, καθώς δεν είναι λίγες αυτές που παραβρέθηκαν στo Παρίσι για να παρακολουθήσουν κάποιο show ή απλά για να κάνουν διακοπές.

Φαίνεται πως οι περισσότερες έχουν προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο παριζιάνικο cafe, εφόσον οι αναρτήσεις των Κύπριων fashionistas να ποζάρουν με φόντο την κλασική διακόσμηση του χώρου είναι αρκετές.

O λόγος για το Café de Flore, το οποίο ιδρύθηκε το 1865 στο πολύβουο Μπουλβάρ Σαιν – Ζερμαίν, στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, και αποτελούσε από την ίδρυσή του τόπο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών, εκδοτών και διανοούμενων. Σήμερα, το Café de Flore αποτελεί προσφιλές στέκι για συγγραφείς, εκδότες, μουσικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς και σχεδιαστές μόδας. Το όνομά του προέρχεται από το άγαλμα της θεάς Φλώρας, θεότητας της βλάστησης και των λουλουδιών, που υπήρχε κάποτε στην είσοδό του.

Δείτε τα κορίτσια της μόδας που επισκέφθηκαν το εν λόγω cafe.

@ssolonos

@nasia.si

@mariannacdamianou

@antria_theodoulou

 @andriana_tsivitanou

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση